søndag 29. juni 2008

Mitt nye vaskerom!

Mitt nye vaskerom er ferdig:=)Vi har malt, snekret og mekket i noen dager nå. Men jammen var det verdt alle timene, stive skuldre og sene kvelder. Jeg er så fornøyd !!!!

Tror kanksje det blir kjekkere å vaske alle klærene nå:=)


Dette er et av de tre skapene jeg kjøpte, og sånn så det ut før jeg svingte malekosten:=)

~~

Og sånn ble det seende ut etterpå:=)

~~


Jeg hadde ikke lyst å ta før bilder før jeg hadde ryddet ut alt rotet, Men på alle hyllene lå det fullt med klær , håndklær ol. Prøv å forestille deg et rom smekket med tøy og alt mulig rare ting !! Sånn var det før. Okergule vegger og gulbrunt gulv. Ja det var før det !!

~~

Dette bildet er tatt ved siden av vasken. Her kan en nå vaske hendene ved behov, man kan bruke vasken til det den skal ( det kunne jeg ikke før, den var også fylt opp med alt mulig rare ting.)
~~

Sånn sto vaskemaskinen og tørketrommelen før . Og på motsatt side var det kurver med klær, tørkestativ med klær. Ja tørkestativet var mitt avlastningsbord er inne. PHU!!!

Godt at denne tiden er over:=)

~~

Sånn ble det! En benk over vaske maskinen og tørketrommelen. En gardin skjuler forskjellige ting som ikke er nødvendig å slenge rundt:=)

~~
En av tre hyller min mann har snekret i helgen. En sink balje til vaskepulver og en sink bøtte til klesklyper.

~~

Dette er før bildet i denne delen av vaskerommet. Her har jeg begynt å male!!

~~
Og sånn ble det. En hylle med kurv som skjuler litt greier.

Et forheng som skjuler enda mer greier. Ryddig og koselig og så vil det ikke støve ned på samme måte som før:=)
~~
Dette er den andre hyllen som min mann laget. Det mangler litt kroker på de, men det kommer . Må kjøpe de først. Jeg vet hva jeg vil ha, men det er ikke lett å få tak i de!!

~~Nærbilde av hyllen, den har litt slitte partier som ikke kommer så bra frem på bildet.

~~
Enda et skap med et forheng som også skjuler ting og tang. Her henger det en veske med rosemønster. Denne kan en putte badetøy i hvis en skal på stranda:=)

~~



Så velger jeg å vise litt fra badet i dag også.
Dette er skap nr 3 ( nr 2 har du ikke fått sett enda , det får du en annen dag)

Dette skapet hadde de latt stå ute i regnværet , det var et utrolig fint skap. Desverre hadde laminaten på toppen løsnet og var stygg pga regnet. Vi fjernet laminatplaten og sparklet og malte hele skapet. Dette skapet ville jeg ha chabby. Det er ikke helt ferdig enda, jobber med det. Det var litt skummelt å fjerne malingen igjen etter at jeg hadde malt ;=)

~~



Et lite detalj bilde fra skapet!

~~

Så er det neste stjerne i dag. Dette skapet er også arv etter mine besteforeldre. Det har stått på loftet uten å bli brukt. Nå bestemte jeg meg for å ta det i bruk på badet:=) Jeg er så glad i det og ikke lite stolt over å ta det frem og bruke det:=):=)

Dette er orginalmalt og såååå nydelig. Jeg kommer nok ikke til å gjøre noe med dette!

~~


Et vakse sett med håndkle , en emaljert skål med en lavendel såpe i:=) Trenger du en håndvask, værsegod!
~~

Dette er den tredje hyllen som ble laget i helgen. Den henger over mitt arveskap!!
~~
Med disse bildene tar jeg helg nå, en helg som er over gitt:=) Men det gjør ingen ting!!! Jeg er glad og lykkelig for å være ferdig. Det kommer nok flere bilder etterhvert når mor har shoppet litt dill til sitt nye vaskerom. Men det kommer en senere gang:=)


Ha en strålende fin søndagskveld:=)

Klem til dere alle sammen!

torsdag 26. juni 2008

Mens jeg venter.......

Dette tenkte jeg skulle bli et lite "vente innlegg". Vente på hva? Jo på at mitt vaskerom skal bli ferdig! Jeg har begynt å male vegger , gulv og møblene som jeg kjøpte. Til og med minn mann mente at dette ville bli bra. Lysere og trivligere som han sa. Ikke verst gitt!!!
Kommentaren til det ene møbelet jeg kjøpte var at han skjønte ikke at noen giddet å betale for dette, men de nadre jo de vra bra:=):=) Ja bare vent sa jeg, så skal du får se at dette blir bra!!
Jeg kan godt forteller dere nå at jeg er en litt utålmodig sjel, skulle helst vært ferdig med mine prosjekter i går:=) Og da går det jo ikke ann å vente vet du!!
Tok første strøk i går og skal fortsette i dag. I morgen er det nok innflytting!! JIPPI!!
Jeg har ventet en stund på dette ja. Mitt vaskerom har vært et stort roterom som det ikke har gått ann å få orden på.
~~

Som dere kanskje har lest før så snekret min mann gardin brett/hyller til alle vinduene i huset når vi flyttet inn her. Jeg hadde alltid ønsket meg hyller over vinduene som jeg kunne sette ting og tang på. Over det ene vinduet i stuen har jeg laget en liten samling av bøker som jeg arvet av min mor. Dette er bla. salmebøker etter min bestefar!
~~
Blandt bøkene står noen små brune skjønne kopper som jeg kjøpte i utlandet for mange år siden. Jeg syns de er søte.
~~

Her står bibelen etter min morfar også. Disse bøkene betyr mye for meg.
~~

" Den som venter på noe godt venter ikke forgjeves" sier ordtaket!!
Jeg går tilbake til malespannet mitt for jeg har ventet lenge nok nå!!:=)
Ønsker dere alle en flott dag.
Vil også takke alle sammen for kjempekoselige tilbake meldinger og hilsen, det er jo dere alle sammen som er med på å gjøre denne bloggingen så utrolig kjekk!! Tusen takk alle sammen !!




tirsdag 24. juni 2008

Hodet koker!!!!!

I dag fikk jeg besøk av en veldig god venninne:=) Og det er alltid så koselig å være sammen med henne!Og jeg vet hun leser bloggen min!! En stor klem til deg min kjære venn!
Vi fikk en ide om å reise ned på et bruktmarked som vi har snakket om en stund å gjøre!
Jeg bobler litt over for tiden med å male gjøre om og kose meg både ute å inne. Dess mer jeg kikker på bloggene rundt om kring dess mer ideer og lyst får jeg til å fikse å ordne:=)
Så tusen takk alle sammen for den inspirasjonen dere gir meg!
Vi kjørte ned og vi ble som små barn når vi kom inn der. Jeg hadde en plan egentlig!
Jeg har planer om å pusse opp å gjøre vakserommet til et bedre sted å være. En bruker en del timer på dette rommet i løpet av en uke, jeg gjør iallefall det med mine fire barn som produserer enorme mengder skittentøy:=)
Jeg var på utkikk etter noen skap jeg kan ha der inne.
Hva fant jeg, jo ikke mindre enn tre stk som jeg falt for. Jeg tok alle tre og fikk en god pris på de, inkl i den prisen fikk jeg dette bordet også.
Skapene fikk jeg ikke med meg hjem i denne omgangen, de henter min mann.
Men dette vakre bordet som vi klarte å stuve inn i bilen fikk jeg altså med meg. Det skal sies at min venninne kjøpte seg et rålekkert gammelt boss spann og en gammel stige. Nydelige ting!!
Vi måtte jo bare prøve ut hvordan bordet ble da!
Vi stæsjet og danderte og storkoste oss!
Sammen med stolene ble jeg skikkelig fornøyd!

Her kan en sitte å nyte utsikten å finne roen med en kopp te!
Litt detlj bilder av ting vi satte på bordet.
Pelargoniene mine måtte komme inn en stund i regnværet ellers hadde de druknet.
~~

Gamle bestikk som jeg har kjøpt for noen år siden på loppemarked
~~


Fredag blåste og regnet det noe enormt, på søndag fant jeg denne avblåste greinen på clematisen min. Denne måtte bare få være med meg inn i en mugge.
~~

Enda et nærbilde av bestikket mitt!
~~

Pelargonien min fikk stå i vinduet og slikke litt av solstrålen som vi fikk i dag:=)
~~
Vi var ute å plukket inn litt revebjeller som vi satte i en vase, de er så vakre!
~~

~~

~~

~~

Ønsker dere alle en fin tirsdag!!
~~


mandag 23. juni 2008

Vått, vått og atter vått!!!

I dag lar jeg bildene tale for seg:=) Og ønsker dere alle en fin St. Hans feiring:=)

~~
~~

~~

~~

~~

~~

~~


søndag 22. juni 2008

Søndag og et lite prosjekt:=)

I dag begynte jeg på det prosjektet i kroken som vi tror en gang skal bli grill kroken. Der har det stått masse skiferheller, forde vi hadde tenkt å legge skiver på denne plassen. Men denne delen bruker hundene og jeg tror det vil bli lite pent og problematisk å ha skiferheller der da. Så vi bli enig om å bare ha singel der. Og det tror jeg blir veldig pent.

Her har vi gravehjelpen min:=)

Det finnes et utall med fotballer rundt omkring på tomten våres. Her er et lite knippe av de. Tenkte en gang å lage en kasse til de, men vet ikke om fotballgutta vil klare å legge de opp i kassen når de er ferdig med de.


Det ble noen trillebårlass med skiferheller som ble kjørt vekk. Og jeg er utrolig glad for at jeg fikk hjelp fra min sønn:=)



I går var jeg innom miljøhuset for å kikke. Der fant jeg denne stolen til en 50 lapp. Ikke så pen farge, men det er ikke noe problem å få gjort noe med Så jeg vil nok svinge malekosten en dag det ikke regner:=)


Fotball gutta har kommet hjem med noen seire og noen tap , sånn skal det være. De var fornøyd med helgen de:=) De hadde tatt inn på hotel, eller rettere sagt de var heldig at det var ledig rom. De var nok ikke alene om det ønske der. Men de har fått sovet tørt og godt og jeg er glad på deres vegne:=)
Ha en fin fin søndag alle sammen:=)



lørdag 21. juni 2008

Pay it forward gave:=)

Ja dette var min første PIF gave. Når jeg kom hjem i går lå det en pakke lapp til meg. Tenke, tenke hvem har sendt meg gave tenkte jeg????=)
Reiste på postkontoret med en gang, da jeg så den var fra Tove - Lykke og Lykkeliten , kjente jeg det begynte å krible i magen. Så spennende da.
Kunne nesten ikke vente til jeg var kommet hjem før jeg pakket den opp:=)
Og dette var det som var oppi!!
En søt liten uke planlegger( hvordan kunne hun vite at jeg trengte det for å få orden på alle mine avtaler:=)), To deilige sjokolader som jeg delte med min sønn i går kveld!! Og vi mimret litt fra vår USA tur i påsken i fjor:=):=), En søt liten pengepung og en herlig duftende potpuri:=)
Tusen tusen takk Tove!!:=):=)
~~
Her ser dere nærbilde av potpurriet:=)
~~

Så er den min tur til å gi vekk Pay it forward!
De tre første som legger igjen en hilsen /kommentar vil i løpet av 365 dager få en pakke i posten fra meg:=)
~~
Som dere sikkert har skjønt så ble jeg hjemme fra fotball cupen. Jeg ble så glad da jeg slapp å være med. Noen må jo "passe " de store også. Jeg skal bruke helgen til vaksing, rydding , baking (for å overraske de som kommer sliten og trøtt hjem på søndag:=)
Og ikke minst pleie meg selv:=):=)

I går kveld var det fredags kos med min elsdte sønn( Han kan fremdeles sitte hjemme med mamma, takk og pris for det) Vi tente stearin lys og hørte på regn og vind fra utsiden. Og fysja meg for et vær det var i går. Riktig så høstlig!!!


Legger inn litt bilder for å lage litt sommer stemning fra meg:=)
Her er restene etter pionene jeg fikk på min bursdag, to av de fikk bli liggende på peishyllen i noen dager.=)
~~

Så har jeg malt noen blomsterpotter som i utgangspunktet var mørke brune. De var ikke stygge, men jeg hadde lyst å forsøke og ble veldig fornøyd med resultatet. De er malt med grunning to strøk. De ser faktisk ganske shabby ut, Herlig!!


I den ene står en av mine to orkideer. Jeg skulle gjerne hatt noen tips om stell av orkideer. Så hvis noen av dere som er innom å leser og vet hvordan man steller disse vakre blomstene, tar jeg i mot gode råd :=)

~~

Så vil jeg ønske alle dere som er innom en riktig så fin lørdag!

torsdag 19. juni 2008

Salg og litt stæsj! + Award!

Nå er det snart helg igjen , ukene går fort. Denne helgen er det fotball cup i Eidfjord for de to minste guttene i huset. Det er meldt regn og mor har ikke lyst til å ligge i telt:=(


Har dillet og kost meg litt de siste dagene. Stæsjet opp norgesgalssene med te lys i , med et hvitt hjerte.
~~
Så fant jeg et tomt glass, vasket det og laget meg en liten henge lykt. Den fikk også noe stæsj som man har kjøpt inn .

~~
Hyllen min som henger over sofaen i stuen har blitt snudd opp ned , jeg hengte noen kroker og litt stæsj på den også.

Mitt hvite speil fikk sin plass på den. Hyllen ble jeg veldig fornøyd med.

Bildene av garna er tatt av en tysk hobbyfotograf en dag vi var på tur for noen gode år side. Jeg er veldig glad i disse bildene av ungene mine. De er så naturlige og herlige på de. Har ganske mange bilder av de som henger litt rundt om kring i huset.
~~

For en og en halv uke siden var jeg innom Hjerterom, de har så utrolig mye fint. Så de som har anledning må ta turen innom der. Den ligger på Sørås.

Jeg kikket på den røde tunikaen og falt for den. Men kjøpte den ikke da. Jeg gikk hjem og angret selvfølgelig på at jeg ikke kjøpte den. Nå vil den sikkert bli solgt tenkte jeg.... Men hadde tid til å kjøre tilbake , tar det en annen dag.
Så kjørte jeg bort et par dager etter på , men kom før de åpnet. Søren å tenkte jeg da!!
I går fikk jeg anledning til å ta turen igjen. Og jammen hadde de den ikke fremdeles. Jeg kikket på den og de andre klærne de har, så kommer hun å sier at det er 50 % på de fleste klærne . Gjett om jeg ble glad da!! JIPPI!!!
Jeg som var sikker på at den var helt sikkert solgt nå etter så lang tid. Så jeg kjøpte den røde og den lyse. Jeg var så fornøyd med kjøpet mitt at jeg tok med noen andre små ting også, som dere skal få se en annen dag.
~~

~~







Så har jeg fått en award til , den fikk jeg av "Flower Power"
~~


Tusen tusen takk , jeg ble så rørt når jeg fikk den.
Begrunnelsen var:
Mitt hvite hus- for flotte bilder av et flott hus.


Så er den min tur til å gi denne videre.
Jeg velger å gi denne til:

Synnøve`s Lille Maison
Fint Hemma
Fagerheim
Drømmen om en eplehage
Hespe

Disse bloggene gir meg en masse inspirasjon og det er en glede å lese de og kikke på alleflotte bildene de legger inn på bloggene sine:=)


Til dere andre som ikke ble nevnt her men som også har utrolig inspirerende og kjempekoselige blogger:=)
Denne Awarden er til deg også!! Værsegod ta den med til bloggen din og du fortjener den virkelig:=)

Ha en strålende fin torsdag selv om regnet plasker her i Bergen:=)