søndag 31. august 2008

Jordbær i slutten av august + litt til!

Krukken med jordbær planten i har bestemt seg for å gi oss en ny omgang med bær! Den bugner av jordbær som skal modnes. Nå er den første bæra klar for å spises snart. Nå har jeg tatt avlegger av den så til neste år har jeg fem nye jordbærplanter. Håper virkelig at alle modnes før det blir for kaldt=)
~~
Denne er nå klar for å spises!
~~
Og denne ogsåO=)Jeg blir litt fasinert når det bugner over så seint jeg. Kanskje det er vanlig ? Jeg vet ikke! Men artig er det iallefall!
~~
Dagene blir ikke alltid slik vi tror. I går når jeg kom hjem og hadde spist middag roper det fra gangen. MAMMA DU MÅ KOMME! Hører jo på stemmen at det er noe. Så jeg løper ned og der sitter lille Simba gutten vår og har blødd fra halsen og har vondt. Etter litt undersøking ser jeg at den lille puse halsen er blitt gedigen. Jeg får jo litt angst å tenker huggormbitt med en gang jeg da. ÅÅÅ jeg må kjøre til vetrinær, klokken 18.30 på en lørdags kveld!!! Vetrinærvakten... koster kr 26 pr min å ringe og jeg vet det koster flesk å besøke de også. Men hva gjør man ikke for de kjære dyrene sine? Ikke noe vanskelig valg for meg. Hiver meg inn i bilen å kjører.
Møter heldigvis en skjønn vetrinær. Hun gir Pusen en beroligende sprøyte slik at hun kan få undersøkt han. Når hun har fått barbert å kikket litt så ser vi at lille pusegutten vår har vært et skikkelig slagsmål. Med andre ord han er blitt skambanket. En svær hevelse under haken med det store blåmerket. Halsen har den JÆV... klort og bitt på , på flere steder. Øret hans var blodig og fælt med mange bitt merker. Skjønner ikke hvorfor den pusejæv... har valgt vår skjønne rolige pusegutt????
Lille Simbagutt fikk antibiotika sprøyte som varer i to uker, takk og pris så slipper man tabletter som skal gies. Smertestillende fikk hans også. Vi reiste hjem med beskjed om å holde pusegutten vår inne i to dager og han skulle få smertestillende i tre dager. 2500, kr fattigere men så glad at det ikke var verre med vår lille pusegutt.
Nå har Simbagutten flyttet inn på jenterommet der han elsker å være. Han får godt stell og pleie av datteren i huset. Og han blir nok en glad gutt igjen . Jeg måtte hviske han i øret at neste gang velger du å sloss på en helt annen dag og et helt annet tisdpunkt!!!!! Håper han hører etter!!!!
~~
Her ligger han og sover ut rusen sin. Han er ganske groggi i dag også stakkar pusegutten vår !!
~~
Igjen har vært så heldig å få en award. Denne gangen fikk jeg den av Magny med den herlige bloggen Magnys Lille Krinkelkrok . Tusen takk! Lurer på av og til hvem som lager alle disse flotte awardene. Det må jo ligge mye jobb og tanker bak disse fine awradene. Noen som vet??
Jeg velger å gi denne tilbake til deg Magny, forde du fortjener den så mye=)
Og til :
~~
Denne søte skytsengelen fikk jeg av Annelie med bloggen Stort & Smått. Tusen takk!
Denne får du rett tilbake forde du virkelig trenger den og fortjener den=)
Jeg velger i dag å gi den til :

Ønsker dere alle en nydelig søndag!

Klem Kerstin

fredag 29. august 2008

God Helg!

Fredagen er kommet igjen =) Dette går fort må jeg si. Nå er det rett før vi skriver september=)
I dage er det litt bilder fra arkivet fra meg. Denne uken ,ja jeg vet ikke helt hva jeg har gjort på . HIHI!! Litt her og litt der. Ikke noe fornuftig!
Her koser Natasha seg under Skaugumbegoniaen. Den fikk seg litt hard medfart i den sterke vinden som var for litt siden . Men overlevde tydeligvis.
~~ Denne vet jeg faktisk ikke hva heter, men liker den veldig godt! Noen som vet?
Den begynner å sprette ut nå. Den er kjempefin.
~~
Dette er Blåregn jeg plantet i sommer. Den var stor når jeg kjøpte den, og det ser ut som den trives. Blir kjempespennende å se til sommeren igjen. Den har også fått seg en bue å klatre på.
~~

Min kjære gode venn kom over to oliven tre for bare 20,- kr. Hun kjøpte to stk til meg. Og de er så søte
~~

Så vil jeg takke alle sammen for de skjønne tilbakemeldingene dere legger igjen. Det er så utrolig hyggelig å lese de og det varmer !

Ønsker dere alle sammen en herlig fredagskveld=)
Klem Kerstin
PS: Jeg har bestilt fra Annas Rom i dag, gleder meg til varene kommer=)=)

tirsdag 26. august 2008

En utfording og to awarder;O=)

Jeg har fått en utfordring og to awarder.
Utfordingen fikk jeg av Lisbeth, med bloggen Lisbeth sin lille verden .
Utfordingen går ut på å vise frem favorittlampen. For meg ble ikke dette noe problem. Jeg har fått tak i drømmelampen min jeg.
I mange å har jeg ønsket meg en røyke lampe. Jeg har sett de noen ganger, men det har ikke alltid passet seg slik at jeg kunne kjøpe den . Så var det bare å drømme videre.
I sommer når vi var i Stavanger, var jeg innom de fleste Fretex , bruktbutikker som fantes i område. Den siste shoppingturen jeg gjorde fant jeg den, drømmelampen min. Da var resten av familien en smule lei av mor som løp innom alle disse butikkene.
Men foran meg sto det tre stk lamper. Så for det gjennom hodet, denne gangen kan jeg bare ikke gå fra deg. Måtte smigre litt med far, for bilen den var full, ikke bare full med overlesset. Jeg bare må ha denne, vi kan legge den på taket prøvde jeg meg på.... hihi.
Etter en stund med overtalelse, så gikk jeg med lampen under armen for å betale.
Stolt .... jeg var så stolt å glad som 100 barn på julaften. Når man har ønsket seg noe så inderlig i lang tid er det en ubeskrivelig følelse å oppnå ønsket sitt.
Til historien hører det med at når vi skulle pakke bilen for å reise hjem var det virkelig overlesset. Lampefoten ble plassert på taket ved siden av takboksen, skjermen ble knust og kastet. Resten av mor sine shoppeting måtte plasseres på fanget mitt. Det kom ikke en klage fra meg! Men jeg måtte få litt hjelp av snille barn når vi stoppet å skulle ut og inn av bilen . Litt vondt i fanget hadde jeg nok også, men det vet bare jeg (og dere nå)O=)
~~
Her er toppen av lampen!
~~

Foten av lampen. Dere som zoomer inn på bildet, vær så snill å ikke se på alle hundehår og støvdotter. Skal støvsuge etter påO=)
~~

Her er plassen til fyrstikkesken, askebegeret mangler på denne lampen
~~

Skjerm kjøpte jeg og sydde skjermmkjolen selv. Og her sitter en meget fornøyd og glad lampeeier=)
~~
Utfordringen sendes videre til:
Mormor Elsie
Viloas Romantiske hem
Lilla Blanka
~~

~~

Så har jeg nok en gang vært så heldig å få to awrader, denne gangen er det
Liven og Gamlå som har hatt meg i tankene sine. Jeg setter så utrolig mye pris på å få disse awardene:O=) Tusen takk til begge to!

Jeg velger å gi denne awarden vekk til :
Huldas verden
Fjorheim
Som mine dager er
Magny`s lille krinkelkrok
Randi - hverdagsprat
Gundam
Min verden

Jeg syns det altid er vanskelig å velge mellom alle disse fine bloggene. Min liste over blogger jeg forsøker å følge med på, begynner å bli lang. Jeg har valgt ut blogger som jeg liker, men også personene bak bloggene. Man føler man begynner å kjenne bloggerne litt ettehvert. Noen er bare så utrolig skjønne med tilbake meldingene sine. Og det varmer og gjør meg glad. det gir meg en god selvfølelse! Så denne gangen har jeg valgt ut et knippe av bloggerne som nettopp gir meg en veldig god selvfølelse=)
Dere fortjener denne så enormt masseO=)

Ønsker dere en herlig fin tirsdag alle sammenO=) Solen skinner her i Bergen !
Klem Kerstin


søndag 24. august 2008

Søndag morgen!

Det er tidlig søndag morgen , fruen i huset har vært våken en stund. Jeg elskser disse stille morgenstundene;O=)
Huset er stille , bare meg og dyrene som er våken og klar for en ny dag. Koser meg med en kopp te og kikker innom hos dereO=) Veldig koselig!
Helgen har vært nydelig så lang. Solen har skint fra nesten skyfri himmel og varmet våre kropper som så smått har kommet i høst modus. Deilig!
Jeg har ikke energi til å starte noen prosjekter, kreativiteten er borte.
Den (kreativiteten altså)kommer og går som den vil føles det ut som. Men jeg vet den kommer tilbake;O=) I går slappet jeg av og koste meg "in my daybed" som jeg har på terassen. Herlig det også!
Her om dagen skiftet jeg ut litt tallerkener i hyllen på kjøkkenet. Disse røde er loppefunn fra tidligere, og jeg liker de kjempegod!
~~
Fant to søte eggeglass i det lille huset i hagen min. De er laget som høner. I det lille huset i hagen finnes det mye rart skal jeg si dere. En liten oppdagelses ferd når en kikker innom der. Bare rot så langt , men tanken er å gjøre det litt koselig der ute.
~~
Laget noen flere kremmerhus om dagen også. Denne hvite steinen fant jeg for noen år siden, den minner meg om en svensk serie jeg pleide å se på når jeg var liten . Den het "Den hvita stenen" , den var så koselig kan jeg huske!
~~

Her havnet det andre bordet mitt, ved siden av sofaen. Det passet egentlig veldig bra akkurat der syns jeg!
~~

Her er enda flere kremmerhus som jeg laget. Et rustent hjerte også. Denne lysposen kommer fra Mormor Elsie Den er kjempeskjønn med det rustne korset. Bloggen hennes er så utrolig koselig!
~~


~~

Yndig liten blomst! Bare måtte ha den O=)

Ønsker dere en herlig søndag, og en fin start på en ny ukeO=)
Klem Kerstin

torsdag 21. august 2008

FOR EN DAG ;O=)

For en dag folkens!!!!!!
Først må jeg takke dere så utrolig masse for alle de hyggelige tilbake meldingene:O=)
Så har jeg fått tre nye awarder:O=)
Jeg er så rørt og glad;O=) Jeg skjønner ikke helt at jeg kan fortjene alt dette!
Føler jeg vil dele en liten ting med dere nå.
Jeg har alltid hatt dårlig selvtilitt på å skrive. Det spiller ingen rolle hva jeg skulle skrevet. Det har vært mange ark som har gått i bosset hos meg!( Itiden når vi skrev på ark)
Så jeg gikk virkelig noen runder med meg selv før jeg startet min egen bloggen. Tenkte, dette tør jeg ikke, det vil nok ikke være noen som vil være interessert i å lese det jeg skriver.
Men jeg startet å blogge, brukte enormt lang tid på hvert innlegg før jeg turde å legge det ut. Kan ikke skrive det slik og sånn og gjorde de om hele tiden . Skulle jeg fortsette eller slutte med bloggingen? Har jo ikke tid til å sitte så lenge foran PCèn hver gang jeg skulle lage et nytt inlegg. Men noe er skjedd med megO=)
Jeg har i mange år hatt en lidenskapelig interesse for interiør og håndarbeid. Den første bloggen jeg oppdaget var faktisk denne herlige og inspirerende bloggen. Etthvert kikket jeg innom flere , og flere ble mange, og mange ble veldig mange.
Jeg turde å hive meg utpå å lage min egen blogg. Og jeg har aldri angret en eneste dag på det!
Det har jo ikke manglet en eneste gang på at noen har lagt igjen en hyggelig tilbake melding. Så dere alle sammen har virkelig hjulpet meg enormt over mitt dårlige selbilde på akkurat dette med å skrive. Jeg er ydmyk over alle dere som har vært innom å sagt noe pent om mine innlegg. Skjønner fremdeles ikke at jeg skal kunne fortjene all denne ærenO=)
Tusen tusen takk alle sammen=)
~~


Disse to awardene har jeg fått fra den herlige fine bloggen
Alvens Kreative Hjørnet . Kikk innom til henne. Tusen takk til deg O=)

~~
Denne Awarden har jeg fått av Anette med sin flotte blogg Anettes hus. Hun har alltid herlige innlegg med utrolog mange fine bilder. Har enda ikke skjønt hvor hun finner alle de flotte bildeneO=) (ler). Har dere ikke vært innom henne bør dere ta en titt innom. Tusen takk til deg også .
~~
Denne gangen Kjære venner velger jeg å gi disse awardene til alle som kikker innom. Ta den med deg til din egen blogg. Det har du virkelig fortjent!
~~
Så har min kjære nabo igjen gitt meg noen skatter. Denne gangen var det virkelig en skatt. Jeg fikk et flott hvitt bord og en gammle gyngestol. Historien til gyngestolen fortalte hun meg i dag. Dette er en gyngestol som har betydd mye for min kjære nabo. De er i en slik situasjon at de ikke kan beholde alle disse fine tingene de gir til meg. Og hun hadde tenkt på meg med en gang. Jo Kerstin skal ha den gyngestolen . Den vil hun ta godt vare på og den vil passe fint hos henne. For meg var dette en stor ære, for jeg vet hva denne stolen betyr for henne. Jeg ble rørt til tårer over hennes lille "tale" til meg. Og jeg kommer til å ta godt vare på den , den vil nok bli hvit utover høsten. Jeg spurte min kjære nabo om hun hadde noe i mot at den ble malt, og det hadde hun selvfølgelig ikke.
~~

Dette er bordet jeg fikk. Det fikk bli mit nye arbeidsbord. En liten ommøblering ble det=) Det skal jeg dele med dere en annen dag.

~~

Ikke nok med det, jeg har i kveld vært med min gode venninne ut i kveld. Vi har ledd så tårene har trillet. Min kjære venn takk for en meget artig og hyggelig kveldO=) Ler litt fremdeles her jegO=)

Er det noe rart folkens at min dag har vært en super fin dag:=)

Ønsker dere alle sammen en super fredagO=)

Varm klem til dere alle sammen.

Kerstin

tirsdag 19. august 2008

Et vindu inn i sensommeren.


I dag fikk jeg lyst til å ordne litt her hjemme.
Jeg ville pynte opp i et vindu i stuen. Jeg tok litt av lavendelen jeg har tørket i en glass skål sammen med en liten rusten urne og en sinklykt.
~~
Av de rustne trådene jeg fant tidligere i sommer, laget jeg et lite rustent hjerte. Knyttet på et lite sløyfe bånd, og det traff meg mitt i hjerteO=) Likte det med en gang, slike blir det nok flere av. Lyset står på et gammel lokk jeg fant og en liten stein som jeg samlet i sommer.
~~

Et fat er dekorert med et kremmerhus, den inspirasjonen har jeg fått fra en god del bloggerer men den som har inspirert meg mest er nok denne bloggeren Mormor Elsie. Jeg elsker bloggen hennes, ta gjerne en kikk inn til henne . Sammen med kremmerhuset ligger det også en stein, en gammel krok og en liten sink kopp med to roser i.

~~

Nok en gang har jeg fått to awarder. Tusen takk til Pirre med bloggen : Galleri Hønsehuset
Dette er også en blogg som er virkelig verdt et besøk.

Den andre awraden ble jeg også utrolig glad for å få. Tusen takk til deg også:=)
Sol & Bolig
Hun har også en utrolig koselig blogg som dere bør kikke innom.

Tammy Vitale har laga denne awarden som ho ønsker skal spres rundt i verden ........

Purpose of the award: To send love and acknowledgement to women who brighten your day, teach you new things and live their lives fully with generosity and joy!Here are the rules:

1. You can give it to 1 or 100 or any number between - it's up to you. Make sure you link to their site in your post.

2. Link to this blogsite: http://www.tammyvitale.com/so she can go visit all these wonderful women.

Jeg velger å gi begge awardene til :

Emmeline

Tyras hus på landet

Synnøve`s Lille Maison

Leva som jag

Lilla Blanka

Disse bloggene liker jeg veldig godt å kikke innom (pluss alle dere andre)

Ønsker dere alle en herlig tirsdag:=)

Klem Kerstin

mandag 18. august 2008

Skolestart!

Ja så var sommerferien 2008 over. For en sommer det har vært=)
I dag starter skolene rundt om kring. Noen har startet allerede kanskje?
Det er en stor dag for veldig mange når de sender sin pode eller datter til skolen for aller første gang.
Mine kjære håpefulle starter dette året i 6 og 7 klasse.
Og en starter i 9. Min kjære datter begynner i 3 kl videregående .

Jeg husker alle mine håpefulle sine første skoledager, så stolte vi var der vi gikk til skolen.

Jo stolt er jeg nå også!
De håpefulle vokser seg store, en inn i tenåringsperioden med alt hva det medfører. Merker tendensene alleredeO=)

Merker at alle strekker seg i høyden over sommeren . Men det skjer noe mer, de modnes i løpet av sommeren.
Man kan kjenne av og til at en blir sliten å lei når strikken strekkes hele tiden.
Men så flommer morshjerte over av stolthet når man setter seg ned å snakker med de og de har masse fornuftig på hjerte sitt. Eller i vår når den elsdte hadde danseoppvisning på skolen. Han smilte så sjarmerende til dansepartneren sin, og førte damen så ungdommerlig fint over dansegulvet. Ja da trillet det en stolt morståre nedover kinnet. Slike øyeblikk prøver jeg å gjemme godt i hjerte , (eller på film/ foto)

Sommerens store samtaler ang skolen hos oss har vært han elsdte gutten som begynner i 9. Hvor viktig dette skoleåret faktsik er. Spesielt for en som har vært ganske lei av skolen.

Det vil nok gå bra med mine håpefulle , jeg er stolt av alle fire.

~~

I dagene fremover vil hjemmet bli overlesset med ny informasjon om skoleåret. Kjøkkenet vil bugne over av papirer. Bøker som skal få bokbind. Lekser som skal gjøres, gloser som skal pugges, huske hvilken dag som er svømme dag , gymtøy osv .Rutiner som skal børstes støv av igjen. Morgen og ettermiddags rutiner. Det er slutt på å sove til kl 10- 11 tiden og legge seg langt etter midnatt!

Alle fritidsaktiviteter skal startes opp igjen. Oversikt over fotballtrening og kamper skal på plass igjen. Vaske x antall treningstøy hver dag. Kjøre de på kamper, organisere hverdagen kabal slik at den nogenlunde går i hop=)
Ja nå er sommeren over, hverdagen er på plass igjen. Det er alltid vemodig når sommeren er over syns jeg. Men vet at om en uke eller to så er vi kommet inn i den vanlige gjenge igjen, det er litt godt det også.
Jeg skal bli flinkere å nyte de små stundene innimellom=)

Dette var litt av mine tanker rundt sommerferieslutt - skolestart.

Lykke til med skolestart alle sammen, små, større og store barn O=)
Klem Kerstin

lørdag 16. august 2008

En nydelig august lørdag!

En lørdag sånn ca midten av august, våkner en til skyfri himmel og deilig temeperatur:O=) Hva skal en gjør i dag?
Jo en sånn dag passer det veldig godt og luke litt ugress. Prøver å være flink på høsten slik at det ikke skal bli så mye neste år. Og når jeg tenker etter har jeg luket veldig lite i år. Jippi, for det er kjedelig!
Så må jeg vise denne buen som kom opp i slutten av mai. der er det plantet Villvin og eføy. Jeg har tippet at det ville vokse opp under lyktene dette året. Men jammen klatrer det ikke over de :=) Gleder meg allerede til neste sommer da de vil møtes å bli tettere.O=)
Så er Blåregn og New Dawn rosen kommet i jorda.
~~

En dag vi var i fjære fant jeg litt rustne saker og ting. Hva skal jeg med det ?? Vet ikke! Vi får se! Men fikk lyst å knipse bilde av det. jeg er veldig fasisnert av rustne ting. Det er egne sjarme over det syns jeg. Resten av familien er ikke enig med meg der!
~~
Så har jeg brukt dagen til å sitte å nyte denne flotte sensommerdagen . Jeg har blitt så inspirert av alle dere som broderer monogrammer. Så jeg var til byen og kjøpte utstyr om dagen.
Men så oppdager jeg at jeg ser utrolig dårlig når jeg setter meg ned med broderingen. Så et lite besøk hos opptiker vil jeg nok måtte gjøre i løpet av høsten.
I dag tok jeg tok med meg broderiet i solen, plutselig så jeg så mye bedre . Men når en sitter og broderer og tror man ser så må det jo gå galt. Jeg måtte bite i det sure eple å ta opp igjen ganske så mye . Men må man så må man!!!
~~ Ønsker dere alle en riktig fin lørdagskveld:O=)

Klem Kerstin

torsdag 14. august 2008

Sengen har fått sin plass:=)

Etter mye flytting frem og tilbake på sengen, har sengen fått en endelig plass som mor er veldig fornøyd med. Det var noen kriterier som skulle være til stede for at det skulle bli akkurat sånn jeg ønsket det.
  • Det skulle være lett å komme til den og krype oppi sengen. ( Da kunne den ikke stå på kjøkkenet)
  • Den skulle plasseres slik at en kunne lene ryggen sin til noe.
  • Og selvfølgelig skulle det se pent ut.
Vi gjorde en ommøblering på sofaene og satte sengen inntil trappegelenderet i stuen.
Der har vi støtte til ryggen, og det ser pent ut. Og ikke minst en kan veldig lett krype oppi sengen og bare kose seg gløgg i hel:=)
Ved siden av satte jeg en ute plante som fikk komme inn i varmen. Husker ikke hva den heter. Den er fin slik den er , men jeg venter veldig spendt på at den skal blomstre=)
~~
Puter og teppe er kommet på plass, og sengene er blitt innviet. Det ble den i går kveld etter at jeg kom hjem fra jobb. Mine barn krøp oppi og sovnet nesten . Jeg skal kjøpe en ny madrass til den . Sengen har litt ukurante mål så jeg må nok i en butikk som selger etter egne mål. Tror det skal være en i byen.
~~
Sengen er etter min bestefar. Han lagde to senger en dobbelseng og en enkelseng. Jeg har vært så heldig å få arve denne enkeltsengen. Min søster fjernet malingen på den for mange år siden. Den er sjarmerende med litt flekker her og der.
Og jeg er utrolig glad i gamle ting spesielt når det kommer fra min egne. Da får de en spesiel betydning for meg=)
~~
Her ser dere litt av malingsflekkene:=)
~~
Teppet som jeg la i har jeg hatt i noen år. Tror kanksje jeg kjøpte det på Kid hvis jeg husker riktig=)
Masse puter og kose seg med. Flere skal det komme. Men jeg skal sy de selv har jeg bestemt meg for.
~~
Jeg fortalte i et tidligere innlegg at jeg hadde funnet noen gamle gardiner som jeg skulle sy putetrekk av. Denne hvite er en av de to. Jeg broderte en K på den . Jeg har nå fått veldig lyst å sy og brodere så nå har jeg gått til innkjøp av broderi stoff og andre stoffer. Den lysten er kommet etter å lest sett alle dere flinke damer der ute.=) Så tusen takk inspirasjoene dere gir.
~~
Nå tar jeg en velfortjent middagshvil i den nye sengen min=)
Ha en fin dag videre alle sammen:=)
Klem Kerstin

tirsdag 12. august 2008

En Ide og et Farvel!

Har lenge tenkt på ideen, men ikke gjort så mye mer enn å tenke. Her forleden dag snakket jeg høyt om ideen, til min gode venninne som var på besøk. Jeg smidde mens jernet var varmt kan en vel si=)
Luftet ideen for far i huset når han kom hjem fra jobb. Ikke den mest entusiastiske kanskje:=). Men vi gikk sammen opp på loftet fant frem den ene delen , så den andre , tredje og fjerde. Vi kan jo bare ta den ene ned for å sjekke mente jeg. Nå har vi jo tatt alle delene frem så kan vi jo bare ta alt ned mente han =) Så bra tenke jeg da!!!O=) JIPPI!!
Som sagt så gjort.
Denne gamle sengen lagde min bestefar. Min drøm har vært å ta den i bruk i stuen eller kjøkkenet kanskje!
Nå er den tatt ned fra loftet satt sammen. Pr i dag står den på kjøkkenet. Men mor er ikke helt fornøyd med plasseringen. Vil prøve den i stuen, men da må vi flytte et 80 liters akvarie først . Ikke like enkelt.
Kankjse jeg ender opp med å legge den på loftet igjen?
Eller male den hvi?
Vi får se hva jeg ender opp med.
Men sengen er nydelig og den hadde passet så bra med masse deilige pledd ( begge hekle teppene jeg har laget og begynt å montere) og en haug med deilige puter.
Her kunne vi ha hvilt, brodert, heklet, strikket, sovet , lest lekser ja mulighetene er mange:=)

I dag tok alle de flotte båtene farvel med Bergen . Min datter, yngste sønn og jeg reiste for å se på. Vi skulle kikke fra Askøy broen.
Når vi hadde parkert, kom politiet. Vi hadde parkert sammen med mange biler langs veien. Det endte opp med at datteren kjørte X antall ganger over broen uten å finne en plass. Vi andre to fikk se litt av den flotte paraden. Jeg fikk med når Statsråd Lemkuhl kjørte under broen og tutet. Jeg blir lett rørt, dt ble nå også. Så hvis du hørte noen snufset og tørket en tåre, kunne det ha vært meg=) Det endte opp med at vi kjørte ut på Sotra for å se om vi kunne finne en plass der. Så godt kjent er vi ikke ute på Sotra ei heller sjøveien .
Så vi ble egentlig bare kjørende på landeveien på Sotra vi. Men vi fikk sett mange veier som vi kanskje ikke hadde gjort ellers. Litt bedre kjent med Sotra og tross alt noe av denne flotte paraden tok vi med oss og kjørte hjem :=)
Lykke til videre med seilasen !!!!!
Så har jeg fått en award til, denne gangen fikk den av Piritta med den nydelige bloggen Galleri Hønsehuset. En blogg som du bær besøke. Tusen takk til deg Piritta.

Jeg føler meg litt ydmyk med alle hyggelige komentarer og hilsener. Og awardene man får. Men som det varmer med alle koselige tilbake meldinger. Det må vel bety at dere liker noe av det en skriver eller viser på bloggen. Og det er kjempekoselig.
Denne gangen velger jeg å gi denne awarden til alle som kikker innom, du får den selv om du ikke legger igjen en hilsen også. For ute i bloggverden finnes det et hav av flotte, hyggelige bloggere som gir av seg selv. Deler gleder og sorger, hus og hjem ja enormt mye. Alle har vi noe tilfelles og det er den enorme interessen for å skape et hjem som er hyggelig for de nærmeste og alle vi bryr oss om.
Dere fortjener den alle sammen:=)

Ha en fin kveld og en fin dag i morgen
Klem Kerstin




søndag 10. august 2008

Søndag i heimen med ruskevær ute!

Jeg lovte jeg skulle komme tilbake til hvem som skulle få awardene av meg.


Jeg velger å gi begge awardene til disse bloggerne:=)




Jeg har valgt blogger som jeg syns er koselig å kikke innom , bare sånn at det er sagt så kunne denne listen blitt veldig lang. Men føler at noen ganger må jeg velge . Selv om det er en vanskelig oppgave.
Noen av disse bloggene er nye for meg, og noen har jeg fulgt siden jeg begynte å blogge i begynnelsen av mai .
Dere fortjener begge awardene alle sammen.
Se forrige innlegg ang regelene:=)


Det er søndag kveld og regner pisker på vindusruten . Vinden suser uten for hushjørne. Dette minner meg voldsomt om oktober/ november været . Jeg måtte ut å redde noen blomster , som fikk følge med meg inn i stuevarmen. Tar ikke sjansen på at deblir knekt å ødelagt.

Tok en runde i hagen i morges, heldigvis blomstrer det enda . Denne rosen som jeg ikke kommer på navnet på ,blomstrer for fullt. Den er nydelig med svak rosa som går over til hvitt. Den henger over murkanten .
~~
Så hva gjør man på en slik dag som i dag?
Jo jeg har prøvd å sortere alle ideer som koker i topplokket. Mange ting jeg har lyst til å gjøre inne akkurat nå. Men desverre kan en ikke gjøre alt på en gang. Jeg er en person som ikke kan sette meg ned å gjøre ingenting.
Jeg gikk en tur på loftet i dag for å kikke igjennom esker og skuffer med gamle stoffer ol.
Fant noen gamle gardiner som jeg tenkte .... kommer jeg til å bruke disse til gardinene igjen? Nei!
Da skal de få bli putetrekk....
Som tenkt så gjort. Sydde to putetrekk av de. Holder på å brodere monogram på de. Bilder kommer etterhvert:=)
~~
~~
Astrid Lindgren (rettet opp fra i går)rosen blomstrer om igjen nå. Jeg er blitt veldig glad i denne rosen. Den er nydelig rosa med en svak duft.
Den rammer inn det nybygde gjerdet mitt, sammen med eføy og villvin over buen. Rose knopper er nydelig syns jeg.
~~
Når jeg hadde runden min på loftet i dag fant jeg dette gamle vinduet som er blitt lagret i boden. Fikk fire stk av min far for noen år siden. Han skiftet vinduene og skulle kaste disse.!!! Kan du tenke deg?


Jeg var rask med å spørre om jeg kunne få de. Det var heldigvis ikke noe problem. Planen var at far i huset skulle lage et skap og disse skulle bli dører på skapet. ( mor sin plan) Men den planen ble aldri satt ut i live. Hva skal jeg gjøre med vinduet nå ?
Vet ikke helt.
Men nå står det i stuen så får kreativiteten min bare jobbe litt så dukker det nok opp en ide, tror jeg:O=)
~~

Dagen er på hell, er man fornøyd med dagen ? Ja jeg er veldig fornøyd med denne dagen også.
Håper dere andre også er fornøyde med dagen deres:=)
Ha en fin søndagskveld alle sammen
Klem Kerstin

Sånn ser det ut etter første runde ute, nå skal jeg ta runde nr 2=)