tirsdag 30. september 2008

Høststemning!

Jeg har sett en stund rundt omkring på bloggene at dere har høst pyntet så fint. Mange koselige inngangspartier rundt omkring , og mange flotte høstpyntede hjem.
Endelig har jeg også høstpyntet litt utenfor inngangspartiet mitt. Men Pelargoniaen og lavendelen står fremdeles flotte der ute. Og jeg har ikke lyst å ta de vekk enda. Liker de så godt at de skal få stå der fremover.
Men litt lyng og en annen plante som jeg ikke kommer på navnet på. Jeg er helt elendig på å huske slike ting. Vakker er den iallefall syns jeg. Laget litt flere rustne hjerter som fikk være en del av min høst pynt i år.
~~
Slik så det ut i helgen. De grå krukkene hadde enda ikke fått noen nye planter.
~~
Denne kreasjonen laget jeg i helgen. Elsker rust og jeg hadde liggende en slik armerings bit. Kunne jeg bruke den til noe?? Ja hvorfor ikke prøve den oppi det gamle melkespannet? Som tenkt så gjort. Hengte opp et rustent hjerte og en lykt. Og et mose hjerte. Jeg likte det faktisk ganske godt jeg.... ;O=)
~~
Disse bildene ble kornete og ikke så fine. Det så faktisk ganske så mye penere ut i virkeligheten. Veldig koselig syns jeg faktisk! Men kanksje dere får en liten følelse på hvordan det så ut, håper det iallefall!
~~
To gamle Norges glass fikk stå på trappen foran stolen. Og de ga et vakkert skinn på den våte trappen.
~~
Lykten ga et herlig skinn på veggen. Håper dere kan se litt av det. Må forsøke å få tatt bedre bilder. Vet ikke om problemet ligger hos fotografen eller kameraet:O=)
~~
I dag fortsatte jeg pyntingen. da ble det litt forandring. Sink baljen ble plassert på stolen og lykten nede på trappen.
~~
I sink baljen la jeg rognebær , steiner og den "ukjente" planten fikk også en plass der. Sammen med to rustne hjerter.
~~
~~

Her er nærbilder før jeg satte den på stolen.
~~
~~
Og min lille rustne pus passer på melkespannet sitt=)
Blir litt "mobbet" av mine venner og kjente. Jeg hater å svette på beina mine. Så jeg går i åpne sko(slipperser) uten sokker fra tidlig vår til sein høst. Mine åpne sko bruker jeg fremdeles. Noen av mine venner har funnet ull undertøyet, ullsokker ol . Det er for tidlig for meg jaO=)
Så kanksje det er derfor jeg er litt sein med høst pyntingen min O=) Hihihi!!
Jeg vil også igjen få takke dere alle for alle hilsener dere legger igjen hos meg. Jeg setter så utrolig mye pris på det, skal dere vite. Selv om jeg ikke rekker å kikke innnom dere hele tiden , prøver så godt jeg kan .
Nyt høst dagene alle bloggvenner:O=)
En varm høst klem Kerstin

søndag 28. september 2008

Epoker i livet !

Livet består av epoker. Syns dette ble klarere etter at man fikk barn. Noen er veldig hyggelige og noen mindre hyggelige. Men alle epokene hører med til livets gang. Denne epoken har jeg selvfølgelig visst vil komme en dag, men det er vemodig allikevel når den først kommer.
I helgen flyttet min kjære datter ut. Hun fyller 20 år om fire mnd, så hun er voksen og klar for et liv alene.
Min datter er også en fornuftig ung dame, så jeg er ikke bekymret for at hun ikke skal klare seg.
Det er bare er veldig rar følelse , man føler man blir litt eldre kanksje? (hihi), når barna begynner å flytte ut. Nei overhodet ikke, det er bare de som blir eldre ! Ikke sant damer?
Litt tomt i huset er det også, selv om hun har levd sitt eget liv de siste par årene. Hun har kommet og gått som hun har villet. Men hun har vært her.
Men heldigvis flytter hun ikke langt , det tar ca 6-7 min å kjøre til henne. Og heldigvis har jeg tre barn igjen her hjemme, som lager godt med liv rundt segO=) Så stille i huset blir det ihvertfall ikke. Verre blir det når siste mann flytter. Men heldigvis er det mange år til enda=)
~~
Guttene var klare for å gjøre noe med rommet hennes med en gang O=). Hva skal vi bruke rommet til mamma? TV- rom kankjse? Eller jeg kan bytte rom ? hihi. Alle vil nok savne henne, til og med brødrene. ... Ja jeg vet faktisk ikke hva rommet skal brukes til enda.
Det skal ryddes og vaskes så får vi se hva vi gjør med det. Det vil selvfølgelig stå åpent til min datter når hun kommer på besøk.
~~
~~
Lørdagskvelden ble brukt til å bare slappe av foran fjernsynet, med sjokoladen innen rekkevidde. Hekletøyet i hånden og en hund som varmet føttene mine.
Deilig!!
Nyt søndagen alle sammen
Klem Kerstin

torsdag 25. september 2008

Hemmelig venn gave !

Hei alle blogg venner=)
En nydelig høst morgen. Når jeg våknet i dag var tåken tykk som grøt. Men ettrsom minuttene gikk lettet den litt. Og det er litt nydelig stemning når jeg ser nedi dalen og ser tåken ligger å daler der nede.
~~
Jeg er født på østlandet og føler meg hjemme i det flate landskapet, men etter noen år her i vest har jeg blitt gald i fjellene også.
~~

Her titter de første solstrålene over fjellet. Nok en nydelig høstdag her i vest . Som må nytes.
~~
Så fikk jeg gaven fra min hemmelig venn. jeg er litt hastig og lystig når det kommer gaver så jeg pakker opp før jeg har knipset bildet. Men så mange flotte ting. En vakseklut og en deilig såpe. En fin liten telysestake. Med deilig luktende te lys. Og en nydelig brikke.
~~ Et vakkert sommerfugl kort.
~~
Vakseklut og såpen O=)
~~

Tusen takk for gaven hemmelig venn. Vet ikke hvem du er.
Men jeg vil kose meg med gaven helt sikkertO=)
~~

Så er kjolen ferdig . Hun ble veldig fornøyd med den. Kjolen satt helt perfekt til henne.
~~
Hun pyntet seg litt for anledningen også.
~~
Ønsker dere en herlig høst dag alle sammen.
Klem Kerstin

mandag 22. september 2008

Kjøkken og snille bloggere =)


I dag velger jeg å vise dere en liten bit fra kjøkkenet. Jeg hadde en drøm ( veldig mange faktisk) når vi bygget dette huset . Jeg ønsket å ha vindu ved vasken. Det fikk jeg ! Bildene er fra denne delen av kjøkkenet. Vasken står i hjørnet så det er god plass bak selve vasken. Kan være en fordel men som oftest en ulempe, her hoper det seg opp med mange rare ting som burde ha stått et helt annet stedO=)

Men det står en kjøkken vekt som er i bruk og en lyse stake der . Og en emaljert krukke som jeg har litt forskjellig redskap i.

~~

I vinduskarmen står det noen krukker med planter i . Et par urteplanter, her kan en bare knipe av når en vil ha urter. Den grå krukken er kjøpt på First Floor, Den har en tekst som er skrevet inn i selve krukken.

~~En gammel krukke jeg fant på brukt markedet.Godt brukt, fatet er et blått fat jeg også har snopet meg på brukt markedet.


~~Her kan du kanksje se teksten på krukken?


~~


Når jeg hadde innlegget om mine arvede skåler, fikk jeg melding fra Liven om at hun ville gjerne gi meg et fat i nesten samme mønster. Så utrolig snill hun er. Lørdag brakte hun pakken på døren min. Veldig kjekt å få hilse på deg. Håper du ikke fikk sjokk da fire hunder satte inn med sine bjeff når du banket på:O=)

Nydelig innpakket , med et flott kort og fatet er bare så fint. det kommer til å bli masse brukt. Tusen takk Liven du er bare så søt og snill=)


~~
Det finne så mange søte og snille damer i bloggverden. En annen skjønn dame er Hildegunn med bloggen Hespe. Hun viste et innlegg med et selv laget madonna bilde. Hun tilbydde seg å lage et slikt bilde, og det kom i posten for litt siden. Sammen med bilde lå det en deilig skrubb såpe. Tusen hjertelig takk Hildegunn:O=)

~~

Her ser dere en del av madonnabildet. Det er så nydelig!

~~ Her er hele bildet. Dette bildet likte jeg bare så godt. Det står på hyllen min over PC bordet. Bildet ble ikke så veldig bra desverre.

~~
Så vil jeg igjen takke alle dere som kikker innom meg og legger igjen en hilsen. Jeg blir så utrolig glad for det=)

Jeg går inn i en travel tid så det blir nok desverre litt færre innlegg hos meg. Skal forsøke å kikke inn til dere i allefall. Skal ikke bli helt borte.

Ha en herlig uke alle sammen
Klem Kerstin

onsdag 17. september 2008

Utfordring...


Jeg har fått en utfordring av Liven som går ut på :
Skal vise en farge fra hjemmet ditt som bestemt ikke behøver å være sort!! Men det skal være en farve............
Jeg er veldig glad i tre farger som er rød , grønn og blå. Lurte litt på hvilken farge jeg skulle velge og valget falt på Rød fargen denne gangen.
Som jeg tidligere har skrevet om er jeg veldig glad i mugger i forskjellige fasonger. Har noen med rødnyanser som jeg er veldig glad i! Dette sause nebbet har et mønster som jeg syns er veldig pent.
~~

Tar med to favoritt mugger jeg har.
~~
Liker fargen og fasongen på mdisse to muggene!
~~
Denne sitron pressen fant jeg på et loppe marked for mange år siden syns den er så nydelig. Desverre er den blitt limt et par steder derfor får den stå i et skap og er bare til å se på.
~~
Denne lille mokka koppen er fra en av mine mange runder på Fretex .
~~
Dette er en arve kopp fra min mormor. Husker faktisk at hun likte å drikke morgen kaffen sin av denne koppen.
~~
Selv om jeg har vist mine røde tallerkener før tar jeg den med nå også. Jeg syns de er så fine=)
~~
Måtte jo selvfølgelig ta med denne Pelargoniaen. Den nydelige rosa fargen:=)
~~
Tar med Astrid Lindgren rosen også. Disse bildene er tatt i dag, de blomstrer for fullt enda. Jeg tar inn rosene og tørker roseblader for fullt nå. De er bare så skjønne og det at gir et hav av roser i midten av september gjør jo til at jeg blir bare enda mer i glad i denne rosen .
~~
Nyt den!
~~


Så har jeg igjen fått to awarder. Denne flotte awarden har

Sol & Bolig gitt til meg. Tusen tusen takk skal du ha! Den gir jeg videre til alle dere som er innom bloggen min. Ta den med deg til din egen blogg for de akkurat du er verdt denne=)
~~

Denne fine awarden har Liven gitt til meg. Tusen tusen takk til deg også .
Reglene er sånn at de som jeg skal dele denne awarden med skal jeg komme innom til:o)

~~


Dette ble det rosa innlegget, til og med awardene var rosaO=) Hihi, det var ikke planlagt!

Vil også takke alle sammen som kikker inntil meg og legger igjen en hilsen . Jeg setter veldig pris på akkurat ditt besøk og din hilsen =) Og til dere nye som har vært innom meg det er så utrolig hyggelig, blir utrolig glad for ditt besøk også .

Jeg har desverre ikke hatt tid til å besøke dere i denne perioden. Men håper det blir litt mer tid og overskudd snart.
En varm høst klem fra

KerstinO=)

torsdag 11. september 2008

Jule boken! og award!

Juleboken er kommet! Noen syns sikkert det er for tidlig.. men ikke jeg.
~~

Nydelige bilder og vakker skrift. Jeg har lest den fra perm til perm , kommer nok til å lese den en gang til og mange ganger bare kikke i den. En liten smakebit får du her.
~~
~~
~~
~~
~~
~~
Har du lyst på den nå??
~~
Måtte bare ta med dette bildet. Når katten er borte danser musen på bordet. Kira skulle ikke få ligge i sengen. Men når regnet plasker ned og mor er inne. Så gjør hun nett hva hun vil;O==)
Ja ja hun hadde valget å ligge i hundehuset sitt eller sengen. Hun valgte sengen;O=)
~~
Så har jeg igjen fått noen awarder igjen ... blir veldig glad=) Og fremdeles tenker jeg masse på de som faktisk har laget disse flotte awatdene=) Tusen takk til dere også!
~~
Disse to har jeg fått fra Gamlå tusen tusen takk skal du ha!! Du får de begge tilbake igjen med en gangO=)

Blir enormt glad for å få disse, føler at dere setter pris på bloggen min. Og det gleder meg!
Denne velger jeg å gi til disse tre flotte bloggeneO=)
~~

Denne awarden gir jeg videre til mine kjære bloggvenner i Sverige. Det finnes så mange fine blogger i vårt naboland som jeg setter så pris på. I dag var det dere tre som fikk disse av meg, og dere fortjener det så masse:
~~

Denne fikk jeg av Home By Virginia . Dette er en ny blogg for meg og gjett om jeg ble glad da hun også hadde gitt meg en award. Du får den tilbake igjen du også=)
Denne gir jeg videre til :
~~
Denne har jeg fått fra Leva som jag og Magny`s lille krinkelkrok .
Jeg gir den tilbake igjen til dere begge to:=) Tusen tusen takk!
Vitt hus med vita knutor
Nå skal jeg sy videre på kjolen, til dere som lurer !! Så kommer det helt sikkert bilde av den når den er klar=)
Ha en fin torsdag videre alle sammen =)
Klem Kerstin