mandag 19. mai 2008

Mine mugger=)

~~
Vel overstått 17. mai feiring alle sammen. Håper alle har hatt en fin feiring. Her i vest var det sol ,men litt surt og kaldt. Vi hadde en fin dag der vi startet det hele med en god frokost før vi reiste til byen. Så var det hjem for å spise vår tradisjons mat , speke mat. I år hadde vi rømme grøt for første gang. Ungene er blitt veldig glad i det.
Så var det toget og feiringen på skolen vår. Etterpå reiste vi til noen venner og spiste og koste oss. Før kvelden ble avsluttet i byen igjen med fyrverkeri. En flott dag for både store og små:=)
~~
For noen år siden begynte jeg å samle på mugger, jeg har kjøpt de fleste på loppemarkeder her hjemme og i Sverige. Jeg har gardin brett som min mann har laget til alle vinduene. Der har de fineste muggene mine fått sin plass når de ikke er i bruk.
~~

~~
Denne hvite er helt enkel men veldig fin syns jeg
~~
~~
Dette rose mønstret syns jeg er så søtt og fin!
~~

~~
En helt enkel med rød og grå kant rundt.
~~

~~
Dette er yndlings muggen min:=)
~~

~~
En til med rose mønster som jeg også er veldig glad i.
~~~~
En liten sause kopp

~~

Det var noen av mine mugger som står i stuen. Jeg har mange ganger tenkt hva som gjør at jeg blir så glad i noen av de gamle tingene. Og kanksje er det rett og slett gamle minner som dukker opp . Noen av disse muggene får mine tanker til å gå tilbake til min barndom og mine bestemødre. De serverte saft i noen lignende mugger når vi var på besøk.
Det er gode minner og ha med seg. Derfor tar jeg frem disse muggene av og til og serverer saft i de til mine barn og besøkende.

Jeg ønsker dere alle en strålende dag og uke:=)

6 kommentarer:

micano sa...

Veldig koselig samling du hadde der!! Liker godt å bruke sånne gamle ting til hverdags jeg, da blir det liksom litt feststemning:-)

tinemor sa...

Masse flotte mugger!

anneskreative sa...

Hei!
Åååå så skjønne mugger,,,jeg har så sansen for slike gamle fine mugger i porselen,,,,kos deg med dem......de er liksom litt ærverdige i vår hverdag.
Anne

Drømmen om en eplehage sa...

Ha, ha, ha!
Jeg må ærlig innrømme at jeg scrollet litt nølende nedover nå, for jeg var litt usikker på hvilke bilder som ville komme med tanke på overskriften.
Nå er jeg lettmoret da så det skal ikke så mye til! *ler*

Er en muggeelsker selv. Så mange fine du har! Jeg driver å skal lage meg to hyller på kjøkkenet sm de skal stå på,men ting går så tregt her for tiden. Det blir vel til slutt...

Flott blogg forresten.
Ha en fin kveld :)

Kerstin sa...

He, he, her fant jeg jammen en med samme navn som meg. Måtte ile inn å se.
Flott samling med mugger du har.

Ha en strålende dag!

Kerstin

Anniche ♥ sa...

Hehehe, veldig flotte mugger du er eier av ;)
Jeg er også ivrig samler av mugger , og klarer aldri å gå fra slike skatter der de dukker opp på min vei ...

Takk for hyggelig kommentar