tirsdag 14. oktober 2008

En liten kikk inn i gangen min=)

Hei alle blogg venner=)
I dag får dere en liten kikk av noen detaljer fra gangen min.
Denne gamle klesrullen er fra min mor som igjen arvet den fra mine besteforeldre. Jeg kan huske godt at jeg og mine søsken var med å rullet klær på denne når vi var små. Det var stas å få sveive rulla , men det kunne være tungt.
Jeg bruker den ikke nå , men har satt mine barn i den og prøvd den ut. Slik at de vet hva denne saken ble brukt til ,for mange år siden.
~~

I dag står den som pynt nede i gangen min på en gammel kommode som også er etter min mor.Den må få en liten make over en gang.
~~
Det finnes mange flotte ruller rundt omkring. dette er nok en rulle av den enkle utgaven. Men betyr enormt for meg å eie.
~~
Så er far i huset en lykkelig eier av et vakkert arvegods. Et gammelt speil og kommode som også står nede i gangen. Den er gammel og vakker. Kommer aldri til å bli gjort noen forandringer med. Enkelte ting skal forbli slik de en gang var. Ellers vil man ødelegge slike vakre ting mener jeg. Speilet er slitt og vakkert, små hull mange steder etter små besøk en gang.=)
~~

Vakker utsmykking på speilet.
~~
Et vakkert arvegods til som er fra mine besteforeldre som drev går i en svunnen tid. Jeg er ganske svak for slike gamle melkespann. Har et mindre ett som står på kjøkkenet.
~~
Dere får kikke mer en annen gang når man har ryddet. Mine barn er utrolig flinke til "henge" klærne på gulvet. Det vil si knagger skal ikke brukesO=)
Nå skal jeg på jobb .
Ønsker dere alle en herlig dag=)
Klem Kerstin

29 kommentarer:

MOLLY sa...

Masse flotte skatter her ja:) Du jeg lurer på om det er usynlige knagger på gulvet jeg, fordi det skjer her også...hihi:)
Ønsker deg en flott dag, 1 ukes jubileum idag på begge to...juhhu;)

Hespe sa...

Mange herlige, og flotte skatter du har i gangen din, og forstår du er glad i disse tingene...

Ha en flott dag videre!

Klem:o)

oline's skattekammer sa...

Så mange fine ting her ja! Enig med deg; slike gamle skatter må bevares slik de er!! Nyt dem, fortell barna om dem, og de gode minnene lever videre! Ha en skjønn dag videre! P.s. husker noe om noen gulvknagger fra da mine barn var små ja!! hehe

Leva som jag sa...

Åh va mycket fint du har!!
Kram /Klem/knus
Malin

Hulda sa...

Ser at jeg har gått glipp av flere innlegg her, så dumt! Men, nå har jeg iallefall lest og sett alle bildene. Likte så godt det hvite speilet, flott var det også med det quilta teppe, madonna og det hele.

Fint med slikt arvegods, det må man ta godt vare på. Ha en fin dag!

MonaLisa sa...

Det var mange fine skatter gitt! Heldig du som har fått arvet flere av disse tingene. Som du sier så er det DIN verdi,og ikke noe annet som teller. Historien henger med, og det er verdifullt :)I dag har jeg blogget om mine JULEBØKER. Ja du leste riktig. Masse insp. og nå føler jeg at det sbart er "lov" å begynne så smått. ha en strålende dag - kommer snart igjen

krinkelkroken sa...

Kos med arvegods, er også veldig begeistret for melkespann;)
Gangen min er på ingen måte klar for fotografering....;) Vet alt om barn og rot!
Ha en super tirsdag:)

Lykkelita sa...

Koselig med arvegods, skjønner godt at du er glad i disse tingene. Jeg har en gammel symaskin jeg er kjempestolt av. Det ligger mye historie i slike gjenstander:)

Magny sa...

hei...
alt dette kumnne jeg tatt imot med åpne armer...
Noe av det speisielle med arvegods , er å få ha ting ikke alle har! flott gulv til alle sakene...
og du, lselv lurer jeg på om det er spesielt gén ungene mine mangler, ( et ordensgén )

nå skal jeg til byn, møte min mann til lunsj,- men må visst ha svømmeføtter på...
fiiin dag til deg i regnet...

Tante Mimmi sa...

Takk for sist!;)
Å, så mykje flott! Du skulle lurt Gundam inn til deg så ho fekk sett navnesystera si!;)
Slike knaggar på golvet! Dei er "kjekke", me har festa slike i heeeile huset, faktisk! Veeeldig praktisk og IKKJE irriterandes! (akk) Knaggmonstera veks vel til!

Ann-Cathrin sa...

Så flott med arvegods som har en historie. Flotte ting du har!

Anitas hus sa...

Så mye flott du har å vise frem siden sist jeg besøkte deg. Jeg har godt glipp av masse i blogglandia mens vi var på ferie skjønner jeg, he he...
Du hadde utrolig mye flott i gangen din, og jeg er helt enig med deg i at noen ting må man bare bevare slik de er, du må ikke finne på å male disse fine møblene.
Svigermor har en gammel rulle stående i sin kjeller, men den er alt for stor til at jeg hadde fått plass til den noe sted...
Ha en flott dag Kerstin!
Klem:O)

Torilpia sa...

Nydelige ting :o)
Jeg liker også melkespann .. men har ingen - dessverre :o/

Men kanskje det blir - en eller annen gang .. :o)

Ha en fortsatt fin dag - klem!

Randi sa...

Så fin den rullen var! heldige du.

Syns vi skulle vist gangene vår sånn som de er til hverdags jeg...fulle av klær, sko, hundebur, høstblad , som er blitt med inn..hihihi...for ikke å snakke om hvor lettvint det er å legge fra seg klær oppå buret,og vår svære fryseboks som vi ikke får plassert andre plasser enn i gangen..hehehehehe
Jojo kanskje jeg gjør det en dag
Ha en flott dag

. sa...

Heisann

Her hadde du mange skatter i din gang som Gamlå liker. Jeg har også et slik melkespann.
ha en fin kveld

Monica sa...

Så fine ting du har:) Vi har dessverre ikke noe særlig med arvegods, men vi har et skap vi har arvet fra min manns bestemor. Det var bare jeg som ville ha det, og jeg er veldig glad i det skapet. Mulig det kommer et bilde av det i bloggen min etterhvert;)

Klem

Tulip sa...

Utrolige flotte ting du har arvet. Enig i at ikke alt må males om, noe er mest sjarmerende når de får være som det er!

GundaM sa...

Så masse minner du har i gangen din ;0) Og du, står det Gunda på den rulla eller er det meg som blingser...? Har jeg aldri vært borti før, selv om det er endel av disse innom butikken min;)

ha en fin uke videre;0)

liven sa...

Så koselig med sånne gamle skatter!!
Fint å ha som pynt:o)
Flott speil og kommode også!!

Har fått to små melkespann.....kanskje 2 liters..... og jeg eeeelsker de!!
synest slike ting er så skjønne:o)

Ønsker deg en fin kveld og fin onsdag Kerstin:o)

Anonym sa...

maaange fotte ting her ja :-)

la deg til under "blogger jeg leser daglig" på bloggen min :-)
Håper det går fint :-)


Susanne

Daisys home sa...

Masse fine gamle skatter du har tatt vare på og viser fram på en fin måte.Skjønner godt at du vil ta vare på disse som de er.Ha en fin uke!

Viola sa...

Hej Kerstin, hoppas allt är bra, vilka vackra saker du ärvt, håller med dig, många gånger målas det vitt och vitt, synd ibland på gamla fina möbler som ska få vara som dom är, ibland gör det ont i mig, låt vårt kulturarv få leva, dessutom blir möblerna väldigt dyra t ex i Danmark bara för att dom fått lite färg på sig och har "shabbats" ha en bra dag, här har vi underbart väder med blå himmel, sol och värme, klem VIOLA

Anita sa...

Så flotte ting i gangen din! Her hos meg er gangen desverre ikke helt sånn som jeg kunne tenke meg, har planer om en liten oppgradring! Bytte litt skapdører og få inn ett gangmøbel til! Tror det da blir veldig bra! Nå skal jeg trene! Ha en flott dag! Klem!

Magny sa...

ønsker deg en fin dag,- skal til byn igjen nå, etter å ha gjort et bomkjøp til yngste her...
klem~~

Galleri Hönshuset sa...

Hej Kerstin. Jag har också en sån mangel ståendes i tvättstugan =). Ang din fundering om våra mattor. Det som är så bra med ull, är att det är smutsavvisande och ingenting fastnar riktigt på dem. Så det räcker med en lätt dammsugning och då är all hundhår borta. Bra va? Ha en underbar Onsdag. Kram Pirre

sologbolig sa...

Hei! Så mange fine saker. Slike klesruller er riktig tøffe. Eg hugsar at besta hadde ei slik, den fekk vi lov til å kjøkkenhåndkle på, heilt til søskenbarnet mitt klarte å få fingeren inni rulla, då vart det slutt på det !! Nydelig speil og skap. Eit slikt sort melkespann har eg og. Eg har det rett utanfor inngangsdøra. Ha ein fin dag!

Min verden sa...

Kjære Kjerstin. Hvorfor bruker du ikke rulla? Dukene blir jo helt perfekte med en sånn gammel en og hvis den står i gangen er det jo bare å sette igang.... ;) Fint i gangen din. Holder på med min jeg også og blir litt mer fornøyd for hver uke. Hanne

Aina sa...

Tror gangen din må være veldig koselig, du har jo så mange flotte ting der. Klesrullen var stilig da, har kunne tenkt meg både den og melkespannet men her er det ikke plass til klær og sko i gangen...men på framtidsdrømmen av ei hytte kanskje;0)
Liker også den madonna statuetten din, mye du har jeg kunne tenkt meg ser jeg hehe..

Håper du har en fin torsdag...snart helg!

Klem fra Aina.

Hespe sa...

Tusen, tusen takk for den herlige tilbakemeldingen du gir meg på pakkelappene Kerstin. Sååå gøy at dere liker det jeg lager :o)

Jiiippiii - i moegn er det fredag og helg igjen. Har vært en slitsom uke, så det skal bli deilig. Skal ha venninnemiddag på lørdag, og det blid kos.

Ønsker deg en superkos helg!

Klemmer fra Hildegunn :o)