tirsdag 13. mai 2008

Venter på Vakre hjem &Interiør!

Først må jeg si tusen takk til alle hyggelige tilbakemeldinger og velkomsthilsner i bloggen min. Det er så kjempehyggelig når en starter en blogg og få så mye fine tilbakemeldinger. Det er så mange fin og hyggelige mennesker rundt omkring. Men når man omgir seg med vakre hjem og hager blir man kanksje ekstra glad og hyggelig. Det gjør iallefall jeg.
Jeg har også vært innom en del blogger og er helt imponert over hvor mange vakre og hager . Så mye koselig lesing også. Jeg finner så mye inspirasjon av å kikke rundt på bloggene. Så mange kreative og flinke folk.
Jeg gleder meg til å motta Vakre Hjem & Interiør i postkassen. Imens kan vi nyte disse koselige bildene og hente litt inspirasjon her.

Tenk å hatt et slikt veksthus, det er lov å drømme !

Den som venter på noe godt venter ikke forgjeves:=) Ha en fin uke alle sammen:=)

4 kommentarer:

Hulda sa...

Gleder meg også veldig til Vakre Hjem kommer! Tror dette nummeret er superfint. :)Med mye hageinspirasjon.

krinkelkroken sa...

Vet ikke om jeg har vært innom deg før...kjempefin blogg du har!
Kjempefint kjøkken , og masse flotte utebilder!
Den buen som du har over stakittgjerdet,den likte jeg;)
Gleder meg også til Vakre hjem kommer:)
Ha en fin uke!

tinemor sa...

Teller:
Gå inn på siden min, helt nederst, der min teller er. Under den skal det gå ann å trykke, slik at du kommer inn på siden hvor jeg fikk den fra. Der er det flere forskjellige typer tellere å velge mellom. Trykk på den du liker og vil ha. Så følger du bare anvisning videre. Når ruten med mange tall og bokstaver kommer opp, kopierer du den. Gå inn på siden din igjen og legg det inn på siden av siden din, eller på enden. Håper du fårstår min veiledning og får det til... Om ikke så bare spørr igjen :-)

liven sa...

Velkommen som ny i bloggverden!! Du kan tro dette er et kjekt sted å være!! Så fine bilder du viser!!!
Har kikket etter vakre hjem jeg også....... selv om boligpluss er mitt yndlingsblad! det kommer sikkert til neste helg:O)
Ha det fint og takk for titten:O)