søndag 5. oktober 2008

Kong Vinter på besøk =(

Et besøk som jeg ikke setter så pris på riktig enda.. Kong Vinter var på besøk uten for i dag når jeg våknet. I går hadde de meldt storm og store nedbørsmengder. Følger ikke helt med på værmeldingen. Men våknet iallefall til blå himmel og sol. Men bitende kaldt. Sokker og sko på plass nå ja.O=) Fikk en god treningsøkt med voffsen før været snudde!
Utover ettermiddagen blåste det opp og begynte å regne. Har ikke ryddet ferdig på terassen enda. Det både hørte jeg og så. Stolene flagret i vindet. En jobb i dag=)
I dag når jeg våknet å kikket ut av vinduet sluddet det skikkelig!
~~

Se på bilen min... uff og uff!!
~~
En lykt som er dekket av det våte hvite også.
~~

I dag blir det nok en inne dag , med inne aktiviteter. Kanksje jeg får brodere litt, sy litt ..vi får se hva dagen bringer.
~~

Det er deilig å være inne i allefall når været rusker seg til ute!
~~
Jeg er så glad for at Dronning Ingrid fikk komme inn før uværet startet i går. Nå står hun trygt og godt inne i stuen:=)
Nyt dagen inne , ute eller hvor du enn er: O=)
Klem Kerstin

24 kommentarer:

Hespe sa...

Go morgen!
Åh nei, det er for tidlig at vinteren kommer enda!! Høsten er jo så flott, så vil nyte mer av den før sludd og slaps kommer... I går kveld hadde vi ganske sterk vind og litt regn her i Oslo også, så når jeg kom på verandaen i dag, lå ting jeg hadde samlet sammen for å sette bort, slengt rundomkring. I dag derimot, er en nydelig fin dag, så jeg tenker at jeg skal ut og gå meg en laaang tur. Må jo benytte anledningen, for plutselig....

Ha en fin søndag med innendørs sysler....!

Klemmer fra Hildegunn :o)

liven sa...

Usj.........ja i dag er det gufsent!!
holder på å gjøre oss klar til å reise ut å få saker i hus og rydde litt der!!
Lite fristende...... Tror grillen vår står ute også:o)

Nyt søndagen i hus:o)

GundaM sa...

Ups da, dette var vel litt for tidlig ja ;(

Her blåser det og litt regn innimellom, men elsker jo ruskevær emn snø...Den kan jeg styre meg for ja.

Kos deg inne med ditt og hundene;)

Mormors veranda sa...

Här blåser det & regnar, burr!, så det får bli att fixa lite inne här också. Men hundarna är ju alltid lika pigga på att gå ut oavsett vilket väder det är :)
Ha en trevlig söndag!
Kraam Pling

Lockas lilla längtan sa...

Hej tjejjen!

Det ser riktigt kallt ut på bilderna, fy!
Idag har vi regn och oväder här. Det har blåst hela natten så jag har inte kunnat sova. Din blomma ser helt underbar ut, stor och fin!

Ha en bra söndag!

Kram Veronica

Monica sa...

Litt tidlig med snø, ja...men ruskevær er friskt;) Og så er det jo så deilig når man kommer inn igjen i varmen etter en tur ute...

Som Mine Dager Er, sa...

Vi har heldigvis ikke sett snøen enda, selv om jeg har skrapt is av bilruta ett par morgener. Det er så stusselig når den førsten snøen viser seg, for da er høsten på en måte også ugjenkallelig over. Men vi bor i et land med årstider og må nok bare leve med det. Det er alltid nok å pusle med innendørs i disse tider.

Ha en fin søndag, Kjerstin. Klem.

Lykkelita sa...

Da har jeg oppdaget din blogg og det er jeg glad for. Håper du synes det er greit hvis jeg linker til deg. Jeg er forholdsvis ny i bloggverdenen, men har rukket å bli hekta allerede.
Dronning Ingrid var nydelig, hun har nok gitt deg mye glede i sommer.
HA en fin søndag, nå skal brødene ut av ovnen her.
- Elisabeth

sologbolig sa...

Her er det vinter og. Altfor tidlig! Plantene var nedtynga av snø. Ha ein fin søndag!

Ann-Cathrin sa...

Uff snø ja! Helt enig, alt for tidlig! Men veldig deilig å være inne i sånt vær da, og med god samvittighet:)

Viola sa...

Ja snart är vintern här igen, här har det annars varit riktigt ruskväder med storm och regn, det kom fra NORGE! Hoppas du haft en skön helg, ha det nu så gott i veckan som kommer, många kramar från din VIOLA

Flower Power sa...

Huff og huff snø allerede nå!! Det er da altfor tidlig.Her har det vært regn og masse vind i dag, så høsten er i full gang. Vi får prøve å kose oss med lys og varme innomhus så lenge....
Takk for så hyggelig hilsen:))))..

Fjordheim sa...

Huff, nei det er alt for tidlig med snø nå. Syns de driver å snakker om global oppvarming. Men det ser nesten ikke slik ut her i hvertfall.
Vi har ikke fått snø, enda. Men ser den oppi åssidene ikke langt herfra. Har fått ryddet inn hagemøbler m.m. nå. Står bare igjen noen blomster som fortsatt blomstrer. Har ikke hjerte til å kaste de enda.
Godt å kunne kose seg med å sy og fyre i ovnen nå ja.
Ha ei flott uke :)

Tina sa...

brrrrrr, ja det begynner å nærme seg snø her også nå. Blir vel stas til barna det, men synes alt blir mer tungvindt jeg da...

Bodil,hjem,hobby,hage sa...

Ja høsten er kommet!! Heldigvis ikke noe snø her ennå !!!
Skal ta en ryddedag på terrassen og pakke vekk de fleste pottene og blomsterkasser og dekke til hagemøblene, nå må vi bare vente på solen...

Ha en flott uke!

Magny sa...

ja dronninger skal ikke stå ute og fryse, sånn er det bare...
takk for kosleig komentar hos med,- du er alltid så grei du...
håper det er lenge til neste gang vi får se snøen! fysjameg...
men fiin dag i dag til deg~~~

Loppisliv sa...

God morgon! Nämen huuu har ni snö alla redan? Ja snart är det nog dags för mig också här i södra sverige att ta in pelargoniorna så att de kan övervintra i tryggt förvar. Rätt mysigt att vara inomhus och pyssla också. Ha en härlig vecka. Kram Paula

♥ Fyra årstider sa...

Hemma hos mig har vi haft samma väder, regn och rusk.
Kram Lotta

Malin/Vita hjärtan sa...

Hej!
Oj har ni redan fått snö... jag längtar till vi får snö, fast i stora mängder då =) Älskar julen.
Kramar Malin

Randi sa...

Brrr...ja vinteren er like rundt hjørnet her også. Sitter å venter på litt oppholdsvær så vi kan gå en tur. Men det ser ikke lyst ut akkurat. Må vel finne på noe innekos.

Ha en fin dag

LISBETH---<-@ sa...

Fy flate så fælt vær... hagen min er nærmest blåst bort...noen timer foran meg med rydding. Håper det er lenge til jeg får se snøen, selv om det kom en forsmak på den med sludd søndag morgen,..huff og huff.
Ha en herlig dag.
klem

Stjerneglimt sa...

Du har lyktes bedre med dronning Ingrid enn jeg har, ser jeg... Det er så nydelige lys rosa blomster på denne sorten, og min har (og er) vært full av blomster, men er så lys i bladene, og har begynt å miste dem også... kansje du har gode råd... har lyst til å berge den til neste år, har tatt avleggere, da..

Marie-Nostalgi och Romantik sa...

Oj, har ni redan fått känna på vintervädret? Det ser inte så kul ut, och jag vill absolut inte ha så där kallt och snö ännu...
Kram
Marie

Strikkelines sa...

Den første snøen er ikke noe særlig..Da vet man på en måte hva en har i vente.
Her i nord er det ikke noe enda, bortsett at jeg skimter snø øverst i fjellet.....ha en fin dag