torsdag 9. oktober 2008

Lille speil på veggen ......

Hei alle gode bloggvenner=)
Håper dere har det braO=)
I går hadde jeg en skikkelig jobbe dag på hjemmefronten. I går var det grått og regnfullt. En fin dag til å bruke på inne jobbing. Av og til kjenner jeg at man ikke rekker over huset skikkelig. Det blir bare tatt det mest nødvendige og knapt nok det. Jeg er ikke noe typisk husmor som vasker en gang i uken. Selv med to hunder og fire unger. Kanksje noen tenker jøss hvordan ser det ut hos henne da?;O=) Støvsugeren blir flittig brukt hjemme hos meg skjønner dereO=). Og rydde damen er i arbeid hver dag nesten. I går hadde jeg ikke nett, så da måtte jeg finne på noe annet kreativtO=)
Jeg gikk i gang med å male litt, rydde ,kaste, støvsuge og vaske. Dagen gikk med og jammen gikk jeg ikke på jobb med et hus som skinte i alle rom :O=) Og du for en herlig følelse det var når jeg var ferdig . I dag har solen skint og det har vært en helt nydelig dag. Da er det deilig og vite at huset er reint og nesten ryddig(varer ikke så lenge i dette huset) og kunne være ute med hundene, og komme hjem å slappe av litt=)
~~
Endelig har jeg malt speilet på badet. Det ble ikke spray lakkert, jeg brukte kost og maling.
~~

Ble veldig fornøyd med dt ferdige resultatet!
~~

Så når jeg kom hjem etter å ha vært ute med hunder , handlet middag og gjort det som må gjøres hver dag . Fikk jeg litt tid i sengen min. Bare slappet av og koste meg en stund.
Dette er luksus, som JEG FORTJENER...dette må jeg si til meg selv av og til .
~~

Ønsker dere alle en flott helg=) Noen av dere vil jeg nok møte i helgen . Gleder meg , men litt sommerfugler i magen har jeg . Må bare innrømme det=)
HA EN FLOTT HELG DA=)
Klem Kerstin

32 kommentarer:

Marie-Nostalgi och Romantik sa...

Oj vad du har varit duktig! Jag skulle också behöva städa... har inte gjort det på jättelänge. Men det är ju så mycket annat som man vill göra...
Så fin din spegel blev efter ommålning! Kanon!
Kram
Marie

Magdalena sa...

hei på deg...
så flott speil,- har selv lurt på å male speila i huset, de som er i gullrammer...
hvilken mailing brukte du??
Du er flink, så kjekt å se...

elisabeth sa...

Hallaisen du...og så deilig med sånne dager:)
Og vet du hva, VI har ikke røykt siden jeg fikk den kommentaren...trommevirvel!!!! Og det går veldig fint hehe:) Nå er det stopp altså...tenk alt jeg kan kjøpe for de pengene!!!! Ønsker deg masse lykke til og krysser fingre for deg:)
Ha en super dag idag!!!

ANETTESHUS.COM sa...

Oj, så fint det ble!! Har et lignende speil selv. Så gøy med bloggetreff! Det blir sikkert hyggelig!

Klem Anette

simmas hus sa...

Såå deilig med reint hus ! Jeg gjorde reint igår, var på dagvakt idag, og skal i forening ikveld. Imorgen er det helg... Det er en deilig følelse...

Go helg !

Klem Simma

M.E.V. foto sa...

Det er en deilig når huset er rent og ryddig, så synd at det ikke varer bare...;) Speilet ble kjempefint! Kos deg på bloggtreff:)

Malin sa...

Oj vad fin din spegel blev!!
Kramar Malin

GundaM sa...

Neimen, så flott speilet ditt ble da;=)
også jeg har nettopp blogga spei, håper det er greit og at du ikke tror jeg hermer. Hihi, neida jeg tulla men en vet jo aldri;)

Lykke til i helga da, skal bli moro å "høre"

hagagården sa...

Hej
va fin din spegel blev när det vart vit.
ha det gott
ninni

h.espe sa...

Jepp - har det bra jeg!! I dag har vi hatt den årlige arbeidsmiljødagen på jobben. En hel dag med flotte foredragsholdere og herlig underholdning. Rett og slett et utrolig flott tiltak for et godt arbeidsmiljø :o)

Speilen du har malt ble kjempefin!!

Ha en flott kveld videre!

Klemmer fra Hildegunn

Anna Lisa sa...

Speilet blei veldig fint ja:)
Eg har mange plana om litt maling på diverse ting, rydding, kasting..... men er sjuk for tida så eg får dessverre ikkje gjort noke ennå... Men eg kjenn utålmodigheita mi for å få satt i gang alle planane :) Ønska deg fin kveld, og god helg!!!
Klem

Heidi og Cathrine sa...

Ja, det er deilig med rent hus, og nå er det absolutt på tide å gjøre noe med den saken her i heimen også.... Phu... får nok ta en sjau i morgen (må bare syke meg opp litt..;))

Så kjempefint speilet ditt ble. Moro med litt forandring.
Ha en riktig god helg !

:-)

Annelie sa...

Nå har jeg vært inne og lest ikapp litt hos deg, har vært lite blogging i det siste på meg. Har notert at jeg fått en award av deg, tusen takk for det. Jeg blir så glad og varm inne i meg:) Skal ta den med i et innlegg veldig snart.

Så utrolig koselig bad du har, skjønner at det er avkoblende å ha tid for seg selv og nyte litt spabehandling. Visst er det en deilig følelse når man har gjort rent i huset og kan unne seg å bare nyte det etterpå. Jeg pleier å ta husvasken, så gå meg en lang tur for så å komme inn og nyte et godt glass rødvin eller en kopp varm te i sofakroken. Det er en måte for meg å nyte og koble av på. Finner ikke helt roen hvis det ikke er ryddig og rent rundt meg.

Det har vært så som så med vasking og rydding i det siste, har derfor heller ikke funnet roen. Men idag fikk jeg gjort en del, så nå kan jeg nok nyte kvelden i sofaen, med tente lys og kanskje et glass rødt.

Det ble en lang kommentar, men det er jo en stund siden sist. Håper du orker mitt dravel...

God klem
Annelie

mali-mo sa...

Ja!!!! Vi treffes jo i helgen vi da! Hehee, så moro! Må bare si at jeg har ikke fått tenkt så mye på det ennå, ,men det blir jo litt løye å skulle troppe opp der og møte en 30 personer som en liksom "kjenner" litt men aldri har møtt, hehee. Blir moro å se om det bildet en får oppe i hodet stemmer med virkeligheten hehe. Nå kjente jeg at jeg gledermeg!

Travelt her hos meg for tiden. Mali-mo mannen away on buisniess, og jeg har kastet vekk en hel studiedag idag på ingenting! Huff, har bare svinset og svanset og drukket kaffe og ryddet litt og VIPS var det på tide å hente i barnehagen ;) Så du er ikke den eneste som "sniker" deg til litt ro og fred alene...og vi fortjener det såklart begge to!!! (skulle bare ønske jeg også kunne stå på eksamen hehe). Ha en fin kveld!

Fjordheim sa...

Ja det er godt når en har fått gjort unna husarbeidet og kan kose seg litt. Selv om huset ikke er rent så lenge så får en kose seg så lenge en kan.
Speilet var nydelig.
Ha ei flott helg. :)

liven sa...

Vært skikkelig husmor i dag du altså:o)
Nå har jeg fri til tirsdag!! I morgen er det trening først og så får jeg hive meg rundt å få gjort litt her!!
Speilet ble kjempefint!! Liker best å bruke kost og maling jeg!!
Men på kurv er det greiest med spray synest jeg!!

Ha en fin kveld Kerstin:o)

Synnøve sa...

Så mye du har gjort i dag. Det er enkelte dager en vinner over så mange gjøremål. Og da er det så godt og kunne slappe av etter på. Ha ei fin helg

Guttemamma sa...

Topp innats-alltid deilig etterpå. Så lenge det varer...God helg med skinnende hus!

Aina sa...

Det er deilig når en føler en har gjort en skikkelig innsats og at det er rent og ryddig rundt en, men her er det også slik at det varer ikke lenge;0(
Av og til så lurer jeg på om det støver unormalt mye her hehe...
Men alt er synlig på hvitt også da:-P

Speilet ble kjempefint, skal ha et nytt et til badet jeg men har sett for meg et ovalt ett, og det er visst ikke så enkelt å finne.

Håper du får en fin helg, skjønner det som at du skal på bloggtreff, blir nok kjempegøy.

Stor klem fra meg.

Daisys home sa...

Så fint det ble det speilet du har malet.ja deilig er det når en kan slenge seg nedpå etter å ha vasket og fått huset skinnende rent.en god følelse,selv om det som regel ikke varer lenge,at det er skinnende altså!Håper at det går bra med de firbeinte vennene dine.så viktig at de er friske og raske.Jeg linker deg,håper at det er ok.VOVFShilsen fra daisys.

Gamlå sa...

Det er nesten ikke en bedre følelse enn å sette seg ned etter en har gjort det rent og pent i heimen!! Duften av renhet bare siver rundt i rommene en beveger seg rundt!!
Stillig og flott speil du har malet her!!
klem fra Gamlå

Helene sa...

Hei
Lenge siden sist nå.Har vart litt fraværende på bloggen i det siste så nå må jeg ta meg en rask runde rundt i bloglandia.
Er derfor innom så snarest for å ønske deg god helg!


Klem fra Helene

Inspiration i vitt sa...

Ja tänk hur man håller på, tiden räcker lixom inte till. Förstår om du har det stressigt som har så många barn och djur.
Tur att du tar dig egentid, det är ju superviktigt att få göra det man tycker är roligt.
Spegeln blev jätte fin vit.
Kram/Ingela.

Christinas låvebutikk sa...

Speilet ble vakkert!Ja det er noe med disse pengene desverre!!
Men det er ikke jul enda! He he!!
Ha en nydelig helg!!

Miamor sa...

Hei Kerstin!! Så flink du har vært!! Det er skikelig viktig å belønne seg selv etter en skikkelig husvask!! Det fortjener du!!

Ja,,litt sommerfugler før lørdagen..men er så spent ..lurer jo litt på hvordan folk ser ut..lager jo meg en viss forestilling jeg da.....huhei..det kiler i magen!!

Cathrine Aksnes sa...

Hei. titter innom bloggen din å la deg på vennelisten min. glder meg til å følge med her.

Ha en god natt:)

Klaffen sa...

Å jøss så flink du var! DÅN! Med 4 barn og to hunder - jer tar av meg hatten! Og du... jeg ville bare si til alle som leser her... Man blir ikke nødvendigvis lykkelig av ett helt rent hus. Lykke kommer ikke med grønnsåpa! Jeg har vasket og skurt huset mitt i alle år - men nå har jeg en mer avslappet holdning til det ( fordi jeg er sliten)men du verden for en livskvalitet man får! Blunden i senga er du vel unnt! Stor klem

pepperkverna sa...

Hei,
Det var så hyggelig få "titte inn tli deg". Nydelige bilder. Hege

Unknown sa...

Så deilig med reint og ryddig hus... så lenge det varer;0)
Speilet blei kjempefint, det kan du vere stolt av...
Takk for hyggelig kommentar inne hos meg, kjekt å vete at kommentarane vert sett pris på:9)
Lykke til med bloggtreff i helga, det vert sikkert kjekt.
Klem, Line!!

Kort og Søm sa...

Hei, så fint det speilet ble!
Hvor mange strøk med maling måtte du ha?
Hilsen Kort&Søm

Fruen i Det Hvite Hus sa...

Tusen takk for hyggelige kommentarer i bloggen min.
Må si du er driftig som både maler og får skinnende rent hus på en dag.
speilen ble veldig flott.
Ha en fin høsthelg.

H elle K sa...

Hei , ja når man har gjordt så mye, fortjener man å kose seg litt. Speilet ble foresten kjempe fint. Ha en kjempe koselig høst helg og nyt!!!! Kristin