tirsdag 22. juli 2008

Ny arbeidsplass!

Endelig har jeg fått laptoppen vekk fra kjøkken bordet. Og jeg er så fornøyd. Det var alltid rot på enden av kjøkken bordet mitt. Så kom ideen! Det bordet jeg hadde ute ved inngangen fikk flytte inn , og fikk sin plass ved stuevinduet. En hylle jeg kjøpte for en stund siden fikk komme opp på veggen over bordet. Og vips så fikk jeg en koselig arbeidsplass:=)
Avstandsbilder får komme når hushjelpen har gjort jobben sin.
Når en har to store svarte hunder, flakser det hår alle veier hele tiden.
Når hushjelpen tar ferie så ser det ut deretter også:=):=)
~~
Et nær bilde av hyllen!
Den er superfin.
Og jeg koser meg ved PCèn nå.

Følg med på NIB i morgen . Jeg ble den heldige til å ha innlegg der i morgen:=)Ønsker dere alle en flott dag:=)
Klem Kerstin

17 kommentarer:

Synnøve sa...

Å så flott arbeidsplass du fikk! Lys og trivelig :) Vi har jo et kontor, men der står mannens store pc, så det blir ofte til at jeg sitter med laptopen i stua... Der har du i hvert fall en trivelig plass å sitte å blogge ;) Ha en fin dag! Synnøve

Tove sa...

NIB??????? Ei avis, eller? Kjempesmart å lage seg ein PC-plass. Eg har store ommøblerings- planar for stova, og då er det meininga at mor og pc`en skal få si eiga krå etterkvart.

Hespe sa...

Såååå koselig arbeidsplass!! Der vil det nok bli produsert mange flotte blogginnlegg kan jeg tenke meg!!

Gleder meg til NIB inlegget i morgen :o)

Klem :o)

Stjerneglimt sa...

Denne skriveplassen blir det mange inspirerende innlegg fra tenker jeg! Søt hylle... håper det er lov å "kopiere" litt.. =0)trenger noen fler på hytta også..
Ja, Lotuz er "dyktig" til å ta med uvanlige bytter inn.. han er ca åtte kg, og kan vel derfor komme med litt større dyr... ofte er de levende, så jeg innbiller meg at det er mest for å vise fram for oss..=0)

Min verden sa...

Så nydelig det ble. Veldig flott sted å sitte. Hos meg er det riktig ille. Rot og papirer. Kanskje jeg skal gjøre noe med det? hmmmm... Hanne

jorunnslilleverden sa...

Dette ble jo flott! Hyggelig å sitte i stuen sammen med resten av familien også da :0) Gleder meg til å se nib-innlegget :0)

Aina sa...

Kjempekoselig arbeidsplass, nå kan innleggene komme på rekke og rad;0)
Blir kjekt å lese NIB innlegget ditt i morgen.

Ha en strålende tirsdag og ei fin uke videre!

Klem fra Aina.

liven sa...

Fin arbeidsplass du har fått deg og den hyllen var bare kjempefin den!!!
Spennende å lese innlegget ditt i morgen:O)
Ha en fin dag:O)

Bodil,hjem,hobby,hage sa...

Så koselig arbeidsplass du har fått deg ! Du har det veldig koselig hjemme ser det ut til , ihvertfall de bildene vi får se ;)
Ha en fin uke videre;)

Randi sa...

WOW!! det ble fint, jeg har laget meg en plass jeg også...men mangler bærbar pc da...hihihi...men det får bli etterhvert.

Håper du har en flott sommeruke

Hulda sa...

Virkelig flott sted du har til datan, jeg holder på å pusser opp syrommet her, har tenkt å ha det noe lignende. Gleder meg til jeg får malt vegger og diverse møbler. Har liksom ikke tid til alt nå om sommeren, men er begynt. :) Flott hos deg! Skal følge med i morgen på NIB.

Landliv sa...

Der ser du! Bare man tenker nytt så blir det både praktisk og pent! Kjempelurt ;-)

Fjordheim sa...

Det ser ut til å være en koselig arbeidsplass.
Fint med hylle med litt pynt på.
Blir nok mange flotte blogginnlegg derfra etterhvert. Lykke til på NIB i morgen.
Ha en flott dag :)

Ann-Cathrin sa...

Så flott arbeidsplass da!! Og velkommen hjem:) Award til deg på min side! Den har du fortjent:) Blir spennende å se innlegget dit!

Lyst på livet! sa...

Kjempefin arbeidsplass du har fått deg! Sånne små bord får man ikke nok av. Jeg syns det blir rot overalt jeg...kjøkken, spisebord, sofabord og all over .-)

Nyt kvelden

Klem Torunn

Galleri Hönshuset sa...

Hej vännen. Vad fint det blev vid ditt bord. Hyllan är jättesöt. Bilden på himmelen är ju så läcker, alldeles rött o rosa, vad kul o lyckas fånga det på bild. Ha det gott. Kram Pirre

Anonym sa...

Det bel en utrolig søt arbeidskrok! Helt i min stil, nydelig:) Blir nok masse koselige innlegg herfra fremover - gleder meg! Fin dag til deg! Klemmer**