fredag 25. juli 2008

Tilbud og award!


I går hadde jeg bestemt meg for å kjøre innom Stend for å kikke der. Jo det var mye fint der. Men fant ikke helt noen blomster jeg ville ha. Men jeg fant to sink kanner som ble mine. De får dere se en annen dag.

Men før jeg går videre med innlegget mitt vil jeg takke dere alle sammen så mye for de kjempekoselige tilbake meldingene på hagevandringen min! Dere skal vite at jeg ble rørt til tårer her jeg satt å leste hilsener fra dere. Det har slått meg flere ganger siden jeg begynte å blogge , at denne blogg verden er flott sted å være! Så utrolig mange koselige mennesker man har blitt "kjent" med gjennom bloggingen. Og enda flere dukker opp !

Så TUSEN TUSEN TAKK alle sammen!

Jeg har vært så heldig å få to awarder. Den ene fikk jeg av: Anita hus
og den andre fikk jeg av: Ann Cathrine

Tusen , tusen takk til dere begge to!!

Regelen er slik at jeg skal gi den videre til 7 andre:=) Dere fortjener den alle sammen , men denne gangen valgte jeg å plukke ut disse 7 flotte bloggene:=)


Så tilbake til min lille runde i går. Jeg hadde egentlig bestemt meg for å ikke kjøpe flere blomster i år. Men så tenkte jeg at vi er jo ikke kommet lengere enn juli og sommerene er lang enda.

Så jeg kjørte innom Kilden for å kikke , der fant jeg to stauder og tilbud på knoll begonia. 4 for 100,- . De bare ropte til meg TA MEG MED HJEM og det gjorde jeg! Så får vi se om jeg klarer å overvintre disse også da. Hvis de er like enkle som Skaugum begoniaen, kan jeg gjerne klare det!

Denne fikk plassen her, ved siden av en sink balje ved benken!

~~

Denne gamle kjelen kjøpte jeg på bruktmarkedet, jeg syns den er så sjarmernde. Og jeg er glad jeg fikk tatt den i bruk nå.

~~Her står den på mitt lille bord ved benken sammen med en sinkbalje med roser og flyte lys i.


~~
Denne står i hyllen jeg vurderte å male tidligere i sommer. Som dere ser så ble den malt.


~~

Den siste fikk plassen sin på bordet vårt i denne sink potten!

Nå må jeg bare være flink å passe godt på de slik at de får nok vann. Jeg er ikke så flink med små potter, glemmer liksom å vanne de. Liker helst de store som kan stå litt uten at de tørker opp i løpet av dagen.
~~
Jeg har nå begynt på prosjektet mitt nede i hagen. Det er et plante bord. I går fikk det seg ett strøk med maling. Men dette får dere se en annen dag. I dag skinner solen fra skyfri himmel det er allerede blitt veldig varmt. Jeg skal ut å nyte.
Ha en riktig fin dag alle sammen:=)
Klem Kerstin

15 kommentarer:

Tove sa...

Tusen takk for kosleg kommentar på bloggen min! Gratulerer, forresten, med dagens innlegg på NIB i går! Du kunne fått meg på formiddagskaffi kva tid som helst! Rundt huset vårt ser det for tida ut som ei slagmark, men slik er det vel når ein tek over gamle hus som må pussast opp, byggast om, byggast på etc. Så akkurat no er det litt "landskap med gravemaskiner" ute. Det er lite av bed, blomar og koslege sitteplassar med andre ord.... Men ein vakker dag! Heldigvis har husbonden gode evner i hageplanlegging og kan fortrylle slagmarker til paradis - det er trass alt jobben hans! Neste år lyt han ta jobben med til heimebane - berre vent så skal du få sjå kor fint det blir!

Marit - "Som Mine Dager Er" sa...

Gratulerer med award. Vel fortjent, Kerstin! Kjempekoselig at du velger å gi den videre til meg.Tusen takk.

Jeg har aldri hørt om Knoll Begonia, men den var veldig fin. Skjønner at du kjøpte de for de pynter så vakket opp i alle zinkpottene du er så heldig å ha. Sukk ... alltid fine bilder her inne.

Endelig kom sola her også. Regn og gråvær måtte vike plass for en skinnende stor sol fra knallblå himmel. Helgen er også forventet å bli likedan! Det er bare å kose seg.

Ha en fin helg, Kerstin. Vi høres igjen.

Klem fra Marit

Fjordheim sa...

Gratulerer med award. Ja det er jo veldig koselig å se de flotte bildene dine og lese det du skriver, så de er virkelig fortjent.
Takk for nok en flott vandring rundt huset ditt. Fine blomster og flotte sinkting til å ha de i. Og den gryta da, den var jo bare flott.
I dag prøver jeg å være litt husmor i huset til min bror. Han er alene, så
den vasken blir det ofte så som så med. Så da får en ta litt som takk for at vi får være her i nesten to uker.
Hva skal en med Syden når en kan være på Jæren i flott vær.
Ha en flott helg :)

Hespe sa...

Næmmen tusen takk Kerstin, så utroil koselig!! Vit at jeg setter utrolig stor pris på deg og bloggen din også - alltid kos å besøke deg!!

Bildet er helt nytt,og det første jeg har laget, og har ikke kommet så lang som å tenke salg. Men, om du skulle ha lyst på et, kan jeg jo selvsagt lage et til deg, ikke noe problem....

Ønsker deg en super sommerhelg - kooos deg masse!!!

Go' klem fra Hildegunn

liven sa...

Tusen tusen takk!!!
Det gleder meg veldig når noen liker bloggen min!!!
Synd du ikke fant noe på Stend.......men du så sikkert at der var kvalitet!!

Ha en flott helg ,,,,nå stikker jeg:O)

Besta sa...

Nydelige bilder og nydelige blomster.. og potter :)
Alltid en fryd å komme innom deg.

Ha en herlig dag

Magny sa...

Gratulerer med AWARD-UTdelingen til deg!!~~~
Og så fiiiint du har det... og mange TUsen takk for awarden, satte stor pris på det!!
:O)
er så koselig å bruke slitte ting sammen med blomster! -og det nederste bildet, sånn har eg også!:O)
klemmer til deg~~

Dagny sa...

Heisan og hopp! Her inne var det rett triveleg! To m.a. ei hagevandring i same slengen og synest du er veldig flink til å lage det fint rundt deg. Hylla du måla kvit vart forresten kjempefin!

Ha ein fin dag i sommarvarmen, hit kjem eg gjerne att. Legg ein link på sida mi om det er greit. Fort gjort å gløyme kvar ein var og gjerne skulle ha vore ein gong til ;-)

Elzie sa...

Så mycket vackra blommor du visar. För att inte glömma byttorna du satt dom i. Man vill ha *s*!!!
Hoppas du får en härlig helg i din hage.
Kram Elzie

Viola sa...

Hejsan, det finns inget vackrare än vita blommor, vad fint du fick. Hoppas ni haft lika fint väder med mycket sol. Idag har det varit över 30 grader i solen. Ha en fortsatt skön sommar. I din härliga blogg kommer jag att hälsa på igen, kram Viola

Min verden sa...

Tusen takk for awarden! Så koselig :) Jeg har en lik sinkpotte som deg - den med hvit blomst i (akkurat som om du ikke har flere hvite :)) - den med rotting rundt og sinkblonder - haha! Ikke lett. Vel, nok om det. Jeg har lavendel og en bitteliten mårbackastikling i den som blomstrer ennå den ikke er mer enn 15 cm høy! Ha en deilig fredag og helg. Hanne

Hespe sa...

Det gjør jeg gjerne! Synes jo det bare er kos at noen vil ha det jeg lager jeg! Som det står i innlegget, så er bildet lite, ca 10x15 cm. Om du fortsatt er interessert, så send meg en e-post med adressen din, så skal vi se om jeg ikke kan få sendt det før det går "vinter og vår"... Prisen blir vi nok enige om ;o)

Ha en fortsatt flott fredagskveld!! Selv sitter jeg på verandaen og blogger og koser meg med et glass hvitvin. Må nyte kvelden/natta :o)

Klemmer fra meg

e-post adr. min: hes_0307@yahoo.no

Gårdsromantik sa...

Grattis till awarden!
Vilka vackra "krus" du hittat till dina härliga begonior. Jag har ju helt glömt bort begonior - de passar verkligen i lantromantiska miljöer.

Klem Maud

Anki sa...

Hei, og takk for hyggelige hilsner hos meg. Har blitt helt satt ut av den hagen din her jeg, og kjenner roen senker seg :-9 Keep up the good work! Men pass på så du får tid å nyte den og da.
Fortsatt god helg!

PS! Jaja, jeg er fotograf, det du kan kalle en hobbyfotogra :-))))

Aina sa...

Nydelige blomsterbilder, det er så fint og koselig ute hos deg.
Blir spennende å se plante bordet.

Gratulerer med awardene, velfortjent slik som den jeg har til deg i mitt siste innlegg;0)

Ha en koselig lørdag og en fin helg!

Lørdagsklem fra meg.