onsdag 12. november 2008

Award, utfordring og gave!

Jeg har fått en award, en utfordring og vunnet en gave i det siste.
~~

Denne flotte awarden har jeg fått av Fjordheim
Tusen hjertelig takk for den, syns det er like hyggelig hver gang noen setter pris på min blogg:O=) Denne velger jeg å gi til alle som kikker innom meg på dette innlegget. Ta den med deg til din egen blogg:=)
~~
Så var jeg så utrolig heldig å vinne hos Hildegunn med den superkoselige bloggen HespeO=) Hvis du enda ikke har vært innom henne , bør du ta deg en tur innom. Dette er en dame som er utrolig flink å lage ting.
Hun har også startet en bloggbutikk som du finner inne på siden hennes, der hun selger de vakre tingene hun lagerO=)
~~
Pakken var nydelig pakket inn med et flott kort med vakre varmende ord.
Tusen tusen takk Hildegunn blir så glad at tårene kommer i øyekroken. Tre søte hjertesåper var med i pakken .
~~
Dette vakre kremmerhuset var også med i pakken. Må bare si at pakken bugnet av vakre ting. Som virkelig falt i smak hos meg.
~~
Denne lille esken fikk jeg også. Har sett den i et blad . Planen har vært å lage en selv, men ikke rukket det.
~~
Den var dekorert med en vakker blondeO=)
~~
Ja tro det eller ei det var ikke tomt enda. En utrolig vakker liten karaffel fikk jeg også.
~~
Et nydelig julehjerte med et fint bånd fikk jeg også.
Ja Hildegunn jeg var helt stum når jeg pakket opp den ene fine tingen etter den andre.O=) Nok en gang kjære deg jeg blir rørt og så utrolig glad. For en dame du er =) Er så utrolig glad for å ha "truffet" deg i denne blogg verden .
Tusen takk for den flotte gaven =) Klem til degO=)
~~
Så har jeg fått en utfordring av Nostalgi och Romantik
Denne utfordringen går ut på å fortelle noen ting om seg selv. Jeg gjør et forsøk!
~~
Jeg er en person med delt tålmodighet. Når noe skal gjøres, skulle det helst vært gjort i går. Ting som jeg virkelig har lyst å få gjort er jeg utrolig flink å finne tid til å bli ferdig med. På andre områder har jeg nok heller dårlig tålmodighet (les: kokkelere med nye oppskrifter på kjøkkenet).
~~
Jeg har vunnet et større pengebeløp en gang i mitt liv. Det var på et skrapelodd, da vant jeg 25000, det er 17 år siden . Det var mye penger for meg den gangen. Jeg var alene med min datter, så pengene kom godt med.
~~
Jeg er ingen bade nymfe. Jeg hater å bade i kalde strøk som Norge. I syden går det litt bedre. Men man kan vel si at jeg lider av litt vannskrekk.
~~
Jeg er ikke glad i å lage mat, men spise god mat derimot liker jeg veldig godt.
~~
Jeg har blitt avhengig av mobiltelefonens kalender for å huske alle små og store ting. Har man begynt å bli gammel? eller er man bare stresset å for mye å tenke på?
~~
Min første bil var en gammel Volvo Amazon, som bare trøblet seg. Men jeg ville ha den for det var en stilig bil syntes jeg den gangen. I dag er nok det viktigste for meg at bilen går, hvilket merke eller farge spiller ingen rolle for meg nå.
~~
Jeg elsker å gå på spa , skulle ønske jeg kunne gjort det mye oftere. En sprø drøm jeg har: Jeg skal ha et stort selskap når jeg blir femti, da skal jeg bare ønske meg gavekort på spa med laaaang brukerfrist slik at jeg kan gå på spa i mange år fremover.
Denne utfordringen sender jeg videre til :
Jeg bestilte fra Lille Maison for litt siden. Denne pakken fikk jeg hentet i dag. Den skal dere får se i neste innlegg:O=)
Tusen takk for alle som legger igjen en hyggelig hilsen hos meg. jeg blir så utrolig glad=) Håper dere kan tilgi meg at jeg ikke rekker å ta turen innom til alle dere akkurat nå.
Ønsker dere en rikig god uke videre, snart helg igjen folkens.
Klem Kerstin

13 kommentarer:

MOLLY sa...

Hei og hå:)) Så heldig du var, klart man blir røst og glad:)

Tusen takk for alle hilsener fra deg, det varmer masse! kan du tenke deg...lungebetennelse, når man har sluttet å røyke...fyttikatta! :)

alvens kreative hjørne sa...

Hei :-)

Heldig du som har fått så mye fint :-)
Heldig du som kan reise til stoff og stil :-) bestiller på nettet jeg men skulle gjerne vært fysisk i butikken :-) Hadde vel handlet enda mer da men :-) hehe :-) Nå er det natta her :-)

Ha en fin dag i morgen :-)

Klem

liven sa...

Hei!!
Så nydelige ting du fikk fra Hespe:O)
Kan godt skjønne at du koste deg med å pakke opp her:O)
Takk for utfordringen......jeg må visst ta meg sammen for jeg har et par liggende nå!!
Men hva er det med datoen på innlegget ditt???
Jeg er nå innom deg hver dag så dette kan ikke stemme......

Ha en fin dag Kerstin......snakkes snart:O)

idémakeriet sa...

Vad roligt med en award och att du har vunnit en sån vinst, du måste vara turgumma.
Ha det så skönt idag.
Klem Gerda

Magny sa...

gratulerer med denne FLOTTE , herlige premien,- midt i blinken for deg!!


lucy you!!

fin dag, min venn~~

simmas hus sa...

Så utrolig mange fine ting du fikk! Du er heldig du ! Og så kjekt å lese litt om deg som ellers aldri kommer frem på bloggen. Kjempefin blogg du har. Her kommer jeg innom snart igjen!

Klem

Malin/Vita hjärtan sa...

Hej!
Vilket vackert paket och vilkien annorlunda och snygg strut!
Kramar Malin

Lykkelita sa...

Så fine ting du har fått. Hildegunn er ei kreativ og god dame:)
Det var underholdende å lese om deg, he he, mange ting jeg trakk på smilebåndet av. Min første bil var en Mercedes - og den var like gammel som meg, 73-modell, og måtte øses når det regnet ute... Hi Hi, morsomme minner. Ønsker deg en fin dag! Klem

Gamlå sa...

Heisann

Så masse fint du har fått av Hespe!! og gratulere med velfortjent award. Koselig var det og lese utrodringen din også. Vet litt mer om deg nå:).

Ha en forsatt en fin dag

klem fra Gamlå

Viola sa...

Vilken underbar ängelutmärkelse den var ju för rar, som du vet änglar och rosor är något jag älskar! Vilka fina gåvor, vilken tur du har Kerstin, förstår att du blev glad, hoppas allt är väl med dig och din familj, ha det gott i gråvädret och så hörs vi igen, många kramar VIOLA

Monica sa...

Heldige du:) Nydelige ting du har fått. Skjønner godt at du blir glad:) Ha en fortsatt fin kveld. Klem

Som Mine Dager Er, sa...

Nydelige gaver, Kjerstin. Hildegunn er velsignet med skaperevner vi andre bare kan misunne henne.

Gøy å lese mer om deg. Jeg kjenner meg igjen i mye av det du skriver, og spesielt det med å ha alle avtaler på mobilen. Hvis den forsvinner eller ødelegges er jeg en fortapt kvinne!

Ønsker deg en flott torsdagskveld.

Klem fra Marit

Hespe sa...

Hei Kerstin!!
Så kos at du har laget et innlegg om gaven da. SYnes det er så gøy at du likte den. Hi,hi -du så kanskje at jeg har samme karaffel selv - synes de er så kjempesøte!!!

Ha en flott helg, og kos deg masse!!! I kveld er det vel finale i Skal vi danse, og da slår jeg et slag for Tore André...

Klem fra Hildegunn