torsdag 23. oktober 2008

Ukeslutt !

Nå er det fredag igjen kjære blogg venner.
Hvor blir ukene av? Nå går vi inn i den siste uken av oktober, snart sier vi november folkens! For noen dager siden bestilte jeg noe småtteri av Idemakeriet, i går kom det. Det skal dere får se neste gang=)
I går hadde jeg en kosedag hjemme før jeg gikk på jobben . Jeg lagde litt småtteri og malte litt småting. Her et lite trau som jeg kjøpte for noen år tilbake. Dette malte jeg hvitt og pusset det litt for å se slitt ut. Fant noen tresleiver å la oppi trauet.
~~
Jeg pyntet en fyrstikkeske og noen lys også. Når jeg ryddet litt i skapet fant jeg disse julehjertene. Hmmm ... skal jeg legge de tilbake i skapet? Nei jeg legger de frem jeg=) Så her er de. De er røde ja. Her vil det nok bli en del rødt i julen.
~~
Det ene lyset la jeg en lavendekvast under snøret.
~~

~~
I sommer kjøpte jeg en sitron pelargonia:O=) Syns den er flott og lukter herlig når en tar på bladene=)
Ordnet litt på det lille bordet jeg har på kjøkkenet også=)
~~
Etter en uke med storm, regn og atter regn er jeg ganske lei av dette været. Men tror det skulle følge oss inn i helgen også=) Da får en kose seg så best en kan. tenne lys og nyte innehyggen=) Det skal jeg gjøre i kveld.
Skal bare slappe av og nyte fredagskvelden :O=)

Ønsker dere alle en herlig fredag=)
Klem Kerstin

21 kommentarer:

Størhuset sa...

EHi, er fersk her i bloggverdenen, selv om jeg har fulgt med på andre sine blogger ei dtund. >Er så mye inspirasjon å hente. Døte ting du har laget, skal lage litt småtteri til jul jeg også. Koselig å drive inne med litt sånt nå der er dårlig vær. God helg til deg!

Anne sa...

Her var stemning ja, helga stemning allerede. Tente lys og greier. Har nok ikke kommmet så langt jeg da, står litt på hodet i den hersens vaskebøtta :-( og det på fridagen min.... Men må man så må man, har jo ingen tanker om å starte med kanin farm her eller da...

Male trauet hvitt ja...., for en idee!! Vakre stileben lager du jammen også. Koselig.

Fin fredag til deg.,

Huset i skogen sa...

Ja tenk hvor dagene går! Snart er det november, og så blir det desember...Skjønner ikke hvor fort tiden går, og hvor dagene blir av.
Så fint du har pyntet. Ser mange har begynt å tenke litt på julen. Tror jeg venter litt til jeg hehe..må få unna helloween først. Det er noe det også når en har barn, selv om jeg egentlig ikke synes noe om denne skikken med å ringe på dører å få knask!
Du får ha en fin dag og en god helg:)

Anitas hus sa...

Så herlige stemningsbilder du viser frem! Trauet ditt ble kjempefint og du hadde gjort det så koselig. Behold hjertene du, hvem har sagt at man bare kan ha røde hjerter til jul;)

Det ligger en award og venter på deg på bloggen min;)
Ha en riktig fin helg!
Klem:O)

Jeanette sa...

Så flotte ting du har laget^^,
Fin blogg har du også.. her blir d også hyggekveld foran tv`n - skal vi danse og noen glass vin blir d her:))
God helg til deg:))
Klem

Tante Mimmi sa...

Kva gjere det med dårlig vær når ein kan kikke innom deg og bli glad????

liven sa...

Hei Kerstin:o)

Så koselig du har laget det til:o)
små tablåer (det er vel det det heter?)
Prøver å pynte litt her også innimellom rydding og klesvask......og pakking!! gutta skal på tur i helgen og se Chelsea-Liverpool :o) Har skrevet liste over litt de kan kjøpe til mor:o)
men siden jeg aldri har vært i London så er jeg litt usikker!
De kan hvertfall kjøpe interiørblader.....halv pris på de der:o) så har jeg bedt de om å se etter noen fine krus til meg!!

Kos deg i helgen Kerstin......nå er det jo så fint ute men det er vel stille før stormen!!

Malin sa...

Så fint pyntat som alltid hos dig ! =)
Kram Malin

Magdalena sa...

ja enig,- vi må nyte helgen og kose oss mens det stormer rundt hushjørnene...
vi har eldste jenta + kjæreste her, så vi baker litt ekstra og koser oss~~~
ønsker deg og dine en kosleig helg!
klemmmmmm~~~

Viola sa...

Hej Kerstin vill sända dig en varm hälsning från Spanien, PC:n med måste ju sköta butiken och så en liten glutt in på bloggen, klem Viola och ha en skön helg

Jorunn sa...

Her jeg sitter er det skikkelig julestemning, det snør og snør! Litt tidlig synes jeg, vinteren er lang nok som den er... Men vi koser oss inne, med masse tente lys og varm eplejuice med kanel i glasset, så det er ikke sååå ille :)
Kos deg masse i helgen!
Klem

♥ Fyra årstider sa...

Ville bara titta in och önska dig en skön helg.
Kram Lotta

h.espe sa...

Hei Kerstin!
Ja, kan du forstå hvor dagene blir av...? Ikke før er det mandag, så er det fredag igjen... Akkurat nå skal jeg innrømme at jeg synest det er greit at helga er her igjen. Har vært en litt "stri" uke på jobb, og det har klart å sette seg i skuldre og nakke. Godt da å gå helgen imøte uten de store planene. Nå er jeg benka fremfor fjernsynet, og klar for "skal vi danse"...

Ha en superflott helg - koos deg!!

Klemmer fra Hildegunn:o)

Anna Lisa sa...

Heisann!!
Trauet med alle fine tinga oppi var nydeleg!!!

Takk for koselig helsing hos meg når eg var sjuk!

Ha ei riktig god helg!!
Klem

Nygammalt sa...

Så många mysiga bilder =)
Trevlig helg!
Kram.

mali-mo sa...

Så fint du har ordnet hjemme! kOSELIG DET TRAUET..OG VET DU, DET ER KOMMET OPP ETPAR AV JULELYSSLYNGENE FRA ikea HER HJEMME, SÅ DU ER IKKE DEN ENESTE SOM HAR BEGYNT Å PYNTE HEHE. Kjekt å lage litt ting selv syns jeg også. Ooops, der oppdaget jeg capps lock ;)

Her er det nok mer helgerot enn helgekoselig heim, men vi får stå for kosen selv og glede oss til rotet er ferdig ;)

Ønsker deg en kjempefin helg!

Huset på toppen sa...

Så koselig du har laget det til hos deg til helgen!! Og trauet ditt ble veldig fint i hvitt:-) Puh,litt av en arbeidsuke,mange møter etter arbeidstid.Jeg kom meg igjennom uken, men nå skal det bli godt med helg!!

God helg,Kerstin:-)

Min Still By Maia sa...

Takk for koselig kommentar. Kjempe fin blogg du har! God helg klem tilbake til deg.

Mjuka sa...

Vaknar klockan tre på natten, somnade med lilleman klockan sju så det är kanske inte så konstigt, men längtar efter att få sitta och blogga. SÅ fina saker du visar idag.
Ha en fin helg Kerstin
kram Malin

Randi sa...

Så fint du har gjort det her da. Og trauet ble jo flott!!
Søte små ting du har lagt oppi det også.

Ja nå er jeg klar for litt sol og stille vær jeg også. Man blir gjerne litt lei høststormene. Men godt å komme inn å kose seg litt ekstra da.

Ha en fin helg
Klem

Dagny- Heim sa...

Blei ganske så fint med dei raude julehjerta. Synst du skal la dei ligge i fred, ja :-) Blei rett i stemning!
Imponert over den ryddige hausthagen din lenger nede. Min ser ut som eit bombenedslag har truffe....blei ikkje betre av stormen som røska tak i natt!