søndag 8. juni 2008

Lapper og ny uke.

Ja nå er det ny uke med nye muligheter:=)
Jeg har kommet godt i gang med lappe teppe mitt. Det er langt til mål, men har i skrivende stund 42 lapper. Jeg har holdt meg i blåtoner og hvit toner. Jeg slapper virkelig av når jeg setter meg ned med heklearbeidet mitt.
Inspirasjon etter Flower Power
~~
Nå er min del av malearbeide ferdig. Jeg går ikke opp i stige da jeg lider av høyde skrekk, så jeg maler der jeg kan stå i en trappe stige. Det er mer enn nok for meg.
Jeg er virkelig fornøyd med jobben. Det ble koselig med hvite karmer. Tror ikke jeg har fortalt hvilke farge de var før , men de var mørke brune .


Nå er det kjøligere her hos oss og skyene er kommet, så nå skal hundene få litt trening igjen.
Ønsker dere en flott mandag alle sammen. Og Tusen Tusen takk for alle koselige tilbakemeldinger på inngangspartiet mitt:=)


15 kommentarer:

Kerstin sa...

Så flink du er med hekling. Jeg hekler også, og det er virkelig avslappende å kunne sette seg ned med det. Kan tenke meg det blir fint når du får malt karmene.
Ha en strålende mandag!
Kerstin

janne - kathrine sa...

Heisann :-)

Ryggen og benet føles mye bedre til tross for at MR viser et kjempeprolaps med klem på nervene. Pusler litt rolig og forsiktig, for jeg klarer jo liksom ikke å gjøre ingen ting ;-)

Du verden så koselig inngangsparti du har. Virkelig sjarmerende!
Er nok enig i at måleren kan bygges inn ja - den var litt dominerende...
Når det gjelder den lille hyllen din som du skrev om i et tidligere innlegg, så kan jeg trygt anbefale deg å male den hvit. Har akkurat maken selv. Kjøpte den faktisk på Ellos for ca. 10 år siden. Kjøpte både hjørnehyllen og en hylle på rett bakvegg.
Da jeg kjøpte de var de helt grønne og blanke, men etter noen år ute var de blitt helt slitte og matte i malingen. Snirklene på hyllene kommer mye bedre frem når de er hvite og ser virkelig flotte ut :-)

Ønsker deg en flott dag videre!

♥ H@rmoni ♥ sa...

Så flink du er med hekling!:O)
Du får vel mange klick og godbiter for dette!
:O)
Ha en strålende uke!

Bo med barn sa...

Hei og takk for koselig hilsen.

Så nydelige hunder du har. Vi vurderte Berner Sennen da vi skulle ha ny familiehund, og ble veldig betatt. Vi endte opp med en Flat-jente og er også veldig fornøyd med det. Til å være Flat er hun ganske rolig, selv om det jo selvsagt skinner igjen der hun hopper opp og ned av pur lykke:)

Så spennende med klikkertrening. Det har jeg aldri prøvd, bare lest om. Virker spennende!

Fjordheim sa...

Det teppe blir nok flott når det blir ferdig. Liker godt slike blå farger.
Du skal ha en gave fra meg så jeg må ha adr din
Du kan sende adr på eposten
astomanders_55@hotmail.com
Ha en flott dag.

Lena i et bæssmorhem sa...

Hei!
Jeg driver også med et hekleteppe, men har IKKE så mange ruter som deg ennå... Leenge siden jeg hadde det framme nå, det er et par-tre andre ting å stå i med her.. ;-) Veldig gøy med hekling, men jeg er så snål, selv om jeg koser meg skikkelig med en ting, så anspenner jeg meg... Ganske dumt! Burde jo heller slappe av...

Klem

Galleri Hönshuset sa...

Hej. Tack för ditt besök hos mig. Självklart får du lägga mig på din blogg lista, jag blir så glad. Nu ska jag kika runt på din blogg. På återseende. Kram Pirre

Stine ☆ sa...

Så flink du er med hekling! Gleder meg til å se teppet ferdig!

LISBETH---<-@ sa...

Heisan!Kjapp tur innom deg ...ligger noe til deg hos meg!
Klem

liven sa...

Nei de....det var dårlig respons:)

Så fine lapper du hekler!! Jeg elsker blått så dette var virkelig mine farger:)

Ha en fin kveld:O)

Gamlå sa...

Hei hei, og takk for hilsen i bloggen. Helgen var utrolig flott, sjøen var også varm så Gamlå tok et frivilig bad...det var herlig 18 grader. Skal si du har vært flink å male, og så i denne varmen. Utrolig flott ble det, og så har du så flott uten for huset ditt!!!
Hekling er koselig og avslappende det synes jeg også. I fjor heklet jeg 17 sommerluer som vi enda er mange som har glede av. Kanskje jeg skulle begynt å hekle et pledd jeg også!!
Ønsker deg en fin uke.
hilsen Gamlå

LISBETH---<-@ sa...

Er så herlige disse hekleteppene. Har liggende en haug med lapper, håper å få ferdig teppet i sommer. puhh..for en jobb,men nytter ikke å se det slik heller, ta en lapp av gangen så går det vel greit hihi. Kaldere her også og nå plasker det ute, hvilket er bra ..bare det ikke varer og varer... Inngangspartiet ditt ble så flott, bruker å være en deilig følelse når store malerprosjekter er i havn ja:o))
Tudelu~

Anki sa...

Jøye meg så flott dte inngangspartiet deres ble. Drømmer selv om svalgang og stakitt i inngansgspartiet,men det blir iallefall ikke i år, og sikkert ikke neste år, heller :-)
så kjekt at du liker bildenne mine, det blir jeg glad for å høre!
Ha en fortsatt fin uke!

alvens kreative hjørne sa...

Blir nok ett nydelig teppe :-) Gøy å hekle :-) Ble litt inspirert til å hekle litt igjen jeg også :-) Ha en fin dag :-)

Anita sa...

Så flott det kommer til å bli!! Jeg er ferdig med lappene til mitt 3. teppe, men har litt start problemer ift montering akkurat nå;o) KOs deg videre!