tirsdag 12. august 2008

En Ide og et Farvel!

Har lenge tenkt på ideen, men ikke gjort så mye mer enn å tenke. Her forleden dag snakket jeg høyt om ideen, til min gode venninne som var på besøk. Jeg smidde mens jernet var varmt kan en vel si=)
Luftet ideen for far i huset når han kom hjem fra jobb. Ikke den mest entusiastiske kanskje:=). Men vi gikk sammen opp på loftet fant frem den ene delen , så den andre , tredje og fjerde. Vi kan jo bare ta den ene ned for å sjekke mente jeg. Nå har vi jo tatt alle delene frem så kan vi jo bare ta alt ned mente han =) Så bra tenke jeg da!!!O=) JIPPI!!
Som sagt så gjort.
Denne gamle sengen lagde min bestefar. Min drøm har vært å ta den i bruk i stuen eller kjøkkenet kanskje!
Nå er den tatt ned fra loftet satt sammen. Pr i dag står den på kjøkkenet. Men mor er ikke helt fornøyd med plasseringen. Vil prøve den i stuen, men da må vi flytte et 80 liters akvarie først . Ikke like enkelt.
Kankjse jeg ender opp med å legge den på loftet igjen?
Eller male den hvi?
Vi får se hva jeg ender opp med.
Men sengen er nydelig og den hadde passet så bra med masse deilige pledd ( begge hekle teppene jeg har laget og begynt å montere) og en haug med deilige puter.
Her kunne vi ha hvilt, brodert, heklet, strikket, sovet , lest lekser ja mulighetene er mange:=)

I dag tok alle de flotte båtene farvel med Bergen . Min datter, yngste sønn og jeg reiste for å se på. Vi skulle kikke fra Askøy broen.
Når vi hadde parkert, kom politiet. Vi hadde parkert sammen med mange biler langs veien. Det endte opp med at datteren kjørte X antall ganger over broen uten å finne en plass. Vi andre to fikk se litt av den flotte paraden. Jeg fikk med når Statsråd Lemkuhl kjørte under broen og tutet. Jeg blir lett rørt, dt ble nå også. Så hvis du hørte noen snufset og tørket en tåre, kunne det ha vært meg=) Det endte opp med at vi kjørte ut på Sotra for å se om vi kunne finne en plass der. Så godt kjent er vi ikke ute på Sotra ei heller sjøveien .
Så vi ble egentlig bare kjørende på landeveien på Sotra vi. Men vi fikk sett mange veier som vi kanskje ikke hadde gjort ellers. Litt bedre kjent med Sotra og tross alt noe av denne flotte paraden tok vi med oss og kjørte hjem :=)
Lykke til videre med seilasen !!!!!
Så har jeg fått en award til, denne gangen fikk den av Piritta med den nydelige bloggen Galleri Hønsehuset. En blogg som du bær besøke. Tusen takk til deg Piritta.

Jeg føler meg litt ydmyk med alle hyggelige komentarer og hilsener. Og awardene man får. Men som det varmer med alle koselige tilbake meldinger. Det må vel bety at dere liker noe av det en skriver eller viser på bloggen. Og det er kjempekoselig.
Denne gangen velger jeg å gi denne awarden til alle som kikker innom, du får den selv om du ikke legger igjen en hilsen også. For ute i bloggverden finnes det et hav av flotte, hyggelige bloggere som gir av seg selv. Deler gleder og sorger, hus og hjem ja enormt mye. Alle har vi noe tilfelles og det er den enorme interessen for å skape et hjem som er hyggelig for de nærmeste og alle vi bryr oss om.
Dere fortjener den alle sammen:=)

Ha en fin kveld og en fin dag i morgen
Klem Kerstin
15 kommentarer:

Blå-hvit samlemani sa...

Jeg var så heldig å være ute i båt for noen år siden da alle skutene resite til havs.. Det var kjempeflott vær, sol og skyfri himmel.. Vi satt og nøt synet av alle de flotte seiskutene..

Deilig idw mwd den sengen.. jeg hadde sikkert flyttet akvariet til et annet rom jeg....uten å tenke på hvor mye arbeid akkurat det er..

Du finner nok en plass til den, skulle ønske jeg hadde plass til et sånt møbel..

Viola sa...

God morgon Kerstin, sängen ser ju så vacker ut, lycka till med placeringen, så klart den ska vara framme. Vilken upplevelse m. alla båtar förstår att en tår trillade nerför kinden. Ha det så bra idag, många kramar Viola

Silkeline sa...

Så morsomt å ta i bruk den flotte sengen som din bestefar har laget! det er jo ekstra stas når noen i familien har laget den.
Jeg kan tenke meg den blir flott i stuen din, (selv om akvariet må vike...) og så praktisk til å bikke seg nedpå når man trenger et pust i bakken da....:)lykke til, du finner nok den rette plassen etterhvert:)

Ha en flott Onsdag!

Marie-Nostalgi och Romantik sa...

Jag hoppas att du kan ha din fina säng framme, det förtjänar den verkligen... Visst kan det vara svårt att flytta ett akvarium, men det går nog...
Grattis också till din fina award
Kram
Marie

Photo-Me-Life sa...

Så hyggelig med besøk fra deg:)
Jeg håper indelig at en som virkelig har lyst på denne premien vinner:) Slike som du som har sett på den før.
Jeg tenkte at det blir vanskelig å plukke ut en ved å lese i denne omgang, så jeg må skrive ned alle som deltar på lapper og rett og slett få Caroline til å trekke en lapp i en bolle. Får jeg andre premier en annen gang kanskje jeg har en konkurransen: hvorfor vil du ha akkurat denne, å den som har den beste forklaringen på det, vinner:)

hagagården sa...

hej
jahar glömt bort att tacka dig för dom två awarter du gav mig,tusen tack snälla du.
ha det gott
ninni

liven sa...

For en koselig gammel seng!!
Håper du finner et sted i huset ditt som du liker å ha den!!
Ser jo så fin ut.......du trenger vel ikke male den vel??
Så kjekt å få med seg skutene som seilte utover og Sotra er nå ikke det verste stedet å bli kjent vel??

Mye vel her i dag....hihihi!

ha en fin kveld:O)

Inspiration i vitt sa...

Åå vad härligt med en så gammal säng och speciellt om den tillhört familjen.
Den kommer att bli så fin hos dig.
Grattis till din utmärkelse,
och för att du alltid lämnar så gulliga kommentarer.
Kram/Ingela B.

Anonym sa...

Sengen er jo superflott - kan ikke stå på loftet, nei! Det er som du sier; med pledd, puter og stæsh i blir den jo alldeles nydelig. Jeg er veldig glad i gamle ting jeg, så en sånn seng hadde nok fått hedersplass hos meg:) Så fint at noen av dere fikk sett båtene og Sotra, også. Ble vel en opplevelsesrik dag? SJeg hadde nok også blitt smårørt over et sånt skue - blir i grunnen bare værre og værre med denne "rørheten" min:) Fortsatt fin kveld til deg!! Klemmer**

Som mine dager er sa...

Sengen er alt for fin til å stå gjemt på et loft. Synes ideen med å ha den fremme og pynte med puter og tepper og alskens myke ting er en flott ide. Prøv deg fram ;-)

Hadde nok snufset sammen med deg på broa hvis vi hadde stått ilag. Må nesten le ... heldigvis er det ikke bare er meg som er "håpløs" på slike ting ;-)

Klem fra Marit

Miamor sa...

Senga var jo fantastisk flott! Ikke på loftet igjen, nei....
Hører du har vært på Sotra?? Ta en tur innom neste gang da...Jeg var nok i Sverige, jeg da...men neste gang!!

Les Cotrions sa...

Hi Kerstin! Locely pillow an wonderful boat! Congratulations for your award!
Enjoy a wonderful week end!
Hugs,
Vale

Anitas hus sa...

Sengen så helt skjønn ut og jeg håper du finner en plass til den hvor den kommer til sin rett:)

Så artig med alle båtene som dro, men kanskje litt vemodig også, for det blir vel nesten som å ta farvel med sommeren også...

Blir litt dårlig med blogging på meg om dagen for internett har vært borte i to uker nå...Krise, men jeg håper å være på nett igjen snart, har bare tatt meg en liten hilsningsrunde på jobb;)
Vi blogges!
Klem:O)

Unknown sa...

Fin blogg med många fina bilder.
Mitt första besök.

Lycka till med alla sakerna som Ni tog ner från vinden.
De kommer att bli fina.

Kramisar Jeanette

Vit poesi sa...

Flytta akvariet nu Kerstin!! Vilken bra ide med sängen
kramar Malin
Ha en skön tur